Herkese selamlar,
Dun 250 daytonamla bulustum. İlk is foruma girdim. Adim Huseyin 28 yasindayim. İlk motorum oldu bu. Tecrubeli arkadaslardan tavsiye ve onerilere her zaman acigim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E-6C
İstanbul
0 Rh (+)Herkese selamlar,
Dun 250 daytonamla bulustum. İlk is foruma girdim. Adim Huseyin 28 yasindayim. İlk motorum oldu bu. Tecrubeli arkadaslardan tavsiye ve onerilere her zaman acigim.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yeni motorun hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle bin inşallah. hoşgeldin![]()
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Hüseyin aramıza hoş geldin
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
kafana takılanları buradan yazarsın biz elimizden geldiğince yardımcı oluruz![]()
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin![]()
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Aramıza hoş geldin kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin her zaman desteğe hazırız.Buluşmalarda aramızda görmeyi çok isteriz ilk fırsatta yuzyuze tanışmak dılegıyle.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
spider 250
sakarya
A Rh (+)daytona daytona daytona ilk motorum çok güzel bir motor allah kaza bela vermesin.

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Yeni motorun hayırlı olsun. kazasız belasız güle güle bin inşallah. hoşgeldin![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Motosikletin hayirli olsun daytonalar guzel makine gosteriyo kendini artik trafikte gozler ustunde olacakboncugu al bitane :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)