arkadaslar spider 250 motoru 7200tl ye satan bir yer buldum sahibinde. bu magzayi bileniniz varmi. iyimidir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4761131/detay/
Hüner Motorlu Araçlar San Tic.LTD ŞTİ
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
arkadaslar spider 250 motoru 7200tl ye satan bir yer buldum sahibinde. bu magzayi bileniniz varmi. iyimidir?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4761131/detay/
Hüner Motorlu Araçlar San Tic.LTD ŞTİ
herkes bir gün ölür, ama aslında herkes yaşayamaz...
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Valla karalamak gibi olmasin ama ticaret yapilacak biyer değil yerleri findikzadede
karalamak degil hocam, hakki ne ise onu vereceksin... neden tic. yapilacak yer degil? eger gidersem dikkatli olmam gereken birsey varmidir?
herkes bir gün ölür, ama aslında herkes yaşayamaz...
Honda rebel-Mct 250
ESKİŞEHİR
0 Rh (+)2014 model motosikletin herhangi bir sıkıntısı yoktur sanırım mantiken.Ticaret yapılmayacak ne olabilirki ,siz gidin bence plakasıyla beraber motosikleti isteyin madem güvenilir değil .Plaka işlemler bitincede alın parasını verin .![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Firmayı Biliyorum fiyatın uygun olması ellerinde uygun fiyattan aldıkları birkaç makina oluşundan kaynaklı makinalarda sorun yok sıfırlar gelip elden makinayı görerek aldıktan sonra bir sıkıntı olmaz fiyat için motosikletcim yüksel beyide arayıp konuş belki yardımcı olabilir yüksel beye kefiliz sorun olmaz![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Bundan önceki motorum keeway landcruiser 250 idi bakımlarını servisi diye bu vatandaşlara yaptırıyodum ee tabi acemilikte var hiç bişey bilmiyosun örneğin 50 kuruşluk sigortayı 5 liraya kitleyebiliyolar biraz paragöz bi firma benim düşüncem. zaten gidersen anlarsın konuşma ve tavırlarından :D ayrıca daytona 350 alacaktım gittim motosikleti piyasa fiyatının biraz altına veriyolardı tabi sahibinden.com da ilan resimlerinde sıkıntı yok ama motosiklete bakıyosun çizik içinde dürüst bi ticaret anlayışları yok anlayacağın ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)