Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hayri Kolay
    bilgi işlem
     Regal Raptor DD250E-10 SPYDER
     Bandırma
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Dd250e-10 spyder yardım..

Herkeze merhabalar aranıza bandırma dan yeni katılıyorum. 2 hafta önce 2013 model 4000 km de 2. el spyder almış bulunmaktayım fakat motorun sahibi ankara dan bandırmaya sürerek geldi motora baktırdık bir sıkıntı yoktu fakat son 1 haftadır motor kısmında tık tık tık vurma sesi geliyor bandırma da servis malesef yok hatta spyder kullanan da yok fakat motosiklet tamircisi arkadaşım var oda tam müdahale edemiyor en son bu motorun piyanoları hareketli dedi ondan yapıyor olabilir dedi yardımlarınızı bekliyorum herkeze şimdiden çok teşekkür ederim.. Örnek olarak vermiş olduğum linkteki sesin aynısı çıkıyor.. http://www.youtube.com/watch?feature...&v=NYdhh8PqlMU

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,640
    Beğenilmiş
    6,883
    Merhaba Hayri aramıza hoş geldin
    Yeni spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Motordan gelen gelen sesi youtube den dinleyemiyoruz kapalı malesef
    uzaktan birşey söylemek zor acaba sibop ayarlarından kaynaklanan bir sibop sesi olabilirmi veya egzantirik zincirindenmi geliyor en doğru kararı servis verebilir balıkesirde 2 servis görülüyor altta adreslaerini yapıştırıyorum işallah kısa sürede sorunu bulursun
    ÇANDIRLI MOTOR - TEKNİK SERVİS
    CAFER ÇÖMLEK - EGE MAH. AVDAN SOKAK NO:23/A BALIKESİR 266.243 59 29 - 535.509 10 29

ÇAGDAŞ MOTOR - TEKNİK SERVİS
    MURAT DONAT - SAN. SİT. MİTHATPAŞA CAD. 552 SOK. NO:18 EDREMİT/BALIKESİR 266.373 17 80 - 535.664 62 93

Hayri Kolay
    bilgi işlem
     Bandırma
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Hayri aramıza hoş geldin
    Yeni spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
    Motordan gelen gelen sesi youtube den dinleyemiyoruz kapalı malesef
    uzaktan birşey söylemek zor acaba sibop ayarlarından kaynaklanan bir sibop sesi olabilirmi veya egzantirik zincirindenmi geliyor en doğru kararı servis verebilir balıkesirde 2 servis görülüyor altta adreslaerini yapıştırıyorum işallah kısa sürede sorunu bulursun
    ÇANDIRLI MOTOR - TEKNİK SERVİS
    CAFER ÇÖMLEK - EGE MAH. AVDAN SOKAK NO:23/A BALIKESİR 266.243 59 29 - 535.509 10 29

ÇAGDAŞ MOTOR - TEKNİK SERVİS
    MURAT DONAT - SAN. SİT. MİTHATPAŞA CAD. 552 SOK. NO:18 EDREMİT/BALIKESİR 266.373 17 80 - 535.664 62 93

Çok teşekkür ediyorum yardımın için Celil abi hemen en kısa sürede gidiyorum..

MotorDelisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPER AKGÜL
    ÖĞRENCİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Büyük ihtimalle sübap ayarlarında sorun var git bir ayar çektir
    Chopper candır..

Hayri Kolay
    bilgi işlem
     Bandırma
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sübap ayarlarını yaptırdım sesi piyanoların yaptığını söylüyorlar hareketli ve yaylı sistem var dediler.. sanırım bi tek benim başıma geldi bu olay servise gitmeden olmayacak gibi.
    Alıntı MotorDelisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimalle sübap ayarlarında sorun var git bir ayar çektir

Hayri Kolay
    bilgi işlem
     Bandırma
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar şuan motorum serviste söküolmedik aksamı kalmadı eksantrik mili değişti piyonalar değişti subaplar da değişti fakat hala bahseetiğimz ses devam etmekte daha sonra motorun alt kısmı söküldü sol piston aşınmış şimdi onların siparişini vericem inşllah düzelir. başka nerden ses gelebilir sizde yardımcı olursanız çok sevinirim herkeze iyi günler yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)