Alıntı arenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Atıl kardeşim işine karışmak istemem ama sıfır 150 almak yerine çok düşük kilometrelerde 150 lik makineler var. Ben 300 km de aldım mesela. Ama Celil beyin yazdığı gibi küçük gelebilir. Mesela ben şu an düşük kilometreli 350 lik denk gelse hemen takas ederim. Küçük geldiği için değil maymun iştahlılık benimkisi. Çünkü daha 80 i geçecek bir yola çıkamadım. Toplasan 8 saat ancak kullanmışımdır. Parantez açıp yazayım 150 ile takas düşünen varsa değerlendiririz.
Söylediğin mantıklı abi ama 2.el olduğu zaman izmr ve çevresinden bakıyorum o zaman da düşük km de ve en önemlisi temiz(bakımları tam, rodajı adam gibi yapılmış) bulmak zor. Özellikle sahibinden de yok resmen. Ondan dolayı 0 düşünüyorum eğer bulursam tabiki neden olmasın. Ben öyle sıkılcağımı zannetmiyorum çünkü ilk yıl orjinal şekilde kullanır sonrasında yavaş yavaş aksesuarlara girmek istiyorum. Her aksesuar sonrası makinaya olan sevgim daha da bir katlanıcağı için kolay kolay sıkılmam gibime geliyor. Küçük gelme konusunda da 80 nin altına düşmediği takdirde hiç sıkıntı yok benim için.