Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    selam arkadaslar bende 150likle basladim bu sene yazin almistim. cok guzel cok tatli bir motor hic uzmedi sorun yaratmadi canavar gibi bir 3500km yaptim ustune aldigim fiyata sattim oylede kaliteli bir hizmeti var lakin konuyu acan arkadas 1.90 110 kg demis, ben 1.75 85 kiloyum bana bile kucuk geliyordu. ilk bindiginizde belki sigarim diyorsunuz ama motoru ogrendikce aslinda kucuk oldugunu anliyorsunuz. butce olarak tabii ki anliyorum yorabilir 250lik. fikrim fiziken hele ki articyla motorunuzla rahat edemeyeceginiz yonunde bence biryerlerde deneyin gorun bakin.ayaklarinizi basamaklara koyup ellerinizle aradaki mesafeyi gorun
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

merhaba hoşgeldiniz,

Regal raptor çok şık ve gösterişli, bu bütçede alabileceğiniz en eliyüzü düzgün şey bence
    bende dd250-e var beni bu aralar üzüyor ama nazını çekmem gerekiyor sanırım

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı nenickila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba hoşgeldiniz,

Regal raptor çok şık ve gösterişli, bu bütçede alabileceğiniz en eliyüzü düzgün şey bence
    bende dd250-e var beni bu aralar üzüyor ama nazını çekmem gerekiyor sanırım
    hayrdır ne gıbı sorunlar km nın yukselmesıne baglı problemler mi :(
    antalya yol yardım hizmeti : 0532 332 86 36

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    En yakınım sağolsun Tanju abi. En kısa zamanda yanına uğrayacağım umarım motor için izin verir. Pazar günü gelmiştim ama istirahatli olduğunu öğrendim başka bir güne kaldı hayallerim. Havanın müsade ettiği bir gün tekrar geleceğim ziyaretine Tanju abi.

Yorumlar için teşekkür ederim beyler tek tek okuyup dikkate alıyorum.

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Sado39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En yakınım sağolsun Tanju abi. En kısa zamanda yanına uğrayacağım umarım motor için izin verir. Pazar günü gelmiştim ama istirahatli olduğunu öğrendim başka bir güne kaldı hayallerim. Havanın müsade ettiği bir gün tekrar geleceğim ziyaretine Tanju abi.

Yorumlar için teşekkür ederim beyler tek tek okuyup dikkate alıyorum.

532 542 20 39

Gelmeden önce beni ara, çünkü hafta sonları devamlı dışarıda çekimdeyimdir.Senin geldiğin gün akşam 17:00 gibi çekimim vardı.O saatlerde oralardaydım.

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki sağ ol Tanju abi. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayrdır ne gıbı sorunlar km nın yukselmesıne baglı problemler mi :(
    günaydın herkese,
    sabah zor çalışma konusunda abiler yardımcı oluyor sağolsun ama şu şanzıman sorununu bi türlü aşamadım açıkcası kardeş. Radyatöre bakım yaptırdıktan sonra motoru biraz zorlamak için 30km yokuşlu yola vurdum hayvanı radyatör performansı iyi, yolda hafif bi yana (sola) yatırdım motoru barzo bi şöför yüzünden, sonra kaldırdım aynanın dışı hafif çizildi sorun yok. Ama ondan sonramı oldu bilmiyorum vites en fazla boşa düştü, daha aşağı inmedi ışıklarda ileri geri almama rağmen 1'e düşmedi. 2 ile kalktım sonra motoru kilitleyip yattım, sabah ne göriim bu sefer hiçbir vitese atmıyor, sabit olarak 2 yada 3. viteste kaldı. yağdanmıdır, debriyajdanmıdır, vites-pedal bağlantısındaki olası bir deformasyondanmıdır baktıracam artık. forumdaki milletide bıktırmak istemiyorum bu motor yüzünden :?
    bu arada km daha 17.000 olacak eğer doğruysa tabii (2005 model)
    Konu nenickila tarafından (06.May.2014 Saat 09:28 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    günaydın herkese,
    sabah zor çalışma konusunda abiler yardımcı oluyor sağolsun ama şu şanzıman sorununu bi türlü aşamadım açıkcası kardeş. Radyatöre bakım yaptırdıktan sonra motoru biraz zorlamak için 30km yokuşlu yola vurdum hayvanı radyatör performansı iyi, yolda hafif bi yana (sola) yatırdım motoru barzo bi şöför yüzünden, sonra kaldırdım aynanın dışı hafif çizildi sorun yok. Ama ondan sonramı oldu bilmiyorum vites en fazla boşa düştü, daha aşağı inmedi ışıklarda ileri geri almama rağmen 1'e düşmedi. 2 ile kalktım sonra motoru kilitleyip yattım, sabah ne göriim bu sefer hiçbir vitese atmıyor, sabit olarak 2 yada 3. viteste kaldı. yağdanmıdır, debriyajdanmıdır, vites-pedal bağlantısındaki olası bir deformasyondanmıdır baktıracam artık. forumdaki milletide bıktırmak istemiyorum bu motor yüzünden :?
    bu arada km daha 17.000 olacak eğer doğruysa tabii (2005 model)
    Egemen geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici motora gelince düşme esnasında vites pedalından şanzumana giden aktarma çubukları yamulmuş olabilir öyleyse kolay usta düzeltir ayarlar ama o değilse viteslerin kitlenmesi pek iyi bir durum değil dişli kırmış olabilir veya debriyaj balatasından olabilir usta bakınca anlacaktır kolay gelsin

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egemen geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici motora gelince düşme esnasında vites pedalından şanzumana giden aktarma çubukları yamulmuş olabilir öyleyse kolay usta düzeltir ayarlar ama o değilse viteslerin kitlenmesi pek iyi bir durum değil dişli kırmış olabilir veya debriyaj balatasından olabilir usta bakınca anlacaktır kolay gelsin
    sağol abi,
    o çubuğa bakmıştım, çift taraflı ters yönde diş açılmış somunlu ,ama düz duruyodu pedal ve dişli kutusuna girişteki kolda düzgün bir şekilde aşağı yukarı hareker ediyor. Bide koruma demiri var o çubuğa temas nasıl olurki?
    Eğer tek dişli kırdıysa tek dişli bulup taktırmalı sanırım, komple değişirse o zaman çok üzecek.
    Bide şu şanzıman dişlilerine yüzey sertleştirme işlemi uygulamıyolarmı? yada ben dışarıdan uygulatsam? o zamanda kırılgan bir yapı oluşup ani yüklenmelerde kırılır diceksin ama

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    sağol abi,
    o çubuğa bakmıştım, çift taraflı ters yönde diş açılmış somunlu ,ama düz duruyodu pedal ve dişli kutusuna girişteki kolda düzgün bir şekilde aşağı yukarı hareker ediyor. Bide koruma demiri var o çubuğa temas nasıl olurki?
    Eğer tek dişli kırdıysa tek dişli bulup taktırmalı sanırım, komple değişirse o zaman çok üzecek.
    Bide şu şanzıman dişlilerine yüzey sertleştirme işlemi uygulamıyolarmı? yada ben dışarıdan uygulatsam? o zamanda kırılgan bir yapı oluşup ani yüklenmelerde kırılır diceksin ama
    ayar çubukları değil o zaman dişli olabilir blansörsüz klasik kasalara uyumlu tek dişli satan birtek firma var ordan temin edebilirsin kızıl işlemi tek dişli için pek uygun olmaz set olarak yaptırabiliyorsan düşünülebilir kolay gelsin
    http://www.deltamotorluaraclar.com/i...ry&path=60_117

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)