Bu gün SIFIR NOKTASI nickli Tanju abimi ziyarete gittim. Sağolsun beni iyi misafir etti çay ikram etti o kadar işin gücün arasında bana vakit ayırdı. Uzunca sohbet ettik gerçekten insanı sıkmayan hoş bir sohbeti var. Sağolsun kafamdaki her soruya cevap verdi. Tabi gelelim RR a, kimsenin yapmayacağı kıyağı Allah razı olsun Tanju abi bana yaptı. Daha taptaze henüz 70 küsür kilometredeki motorunu kullanmam için bana verdi. Birsürü de fotoğrafımı çekti. Herşey için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum abi. Hayatta tanıdığım güzel karakterli ender insanların arasındadır. Tanıdığıma çok memnun oldum.

Kafası benim gibi ikilemde kalan arkadaşlara;
Bu gün +200 kilo ile gezdik motorla rodajda olmasına ve o kadar kiloya rağmen çekişi tek kelime ile harikaydı banamısın demedi.
Motorun cüssesi ve endamına zaten diyecek laf yok. Gören ufak tefek çocuklar abi bu kaçlık abi ne malı bu kaç gidiyor diyince insanın yüzünde tebessüm oluşuyor.
Sadece motoru değil paket olarak ilgiyi ve çevreyi de yanında veriyorlar adeta.
Tahminimce rodaj dolayısıyla bir titreşim mevcut tabi daha 70 kmde.
Motorun seleleri aşırı güzel böyle koltuk rahatlığında ayrıca şık.
Şanzıman ve parçaların rodajdan sonra daha yerli yerine oturacağına eminim ama şuan dahi sorunsuz.
Ve ses.. Sesi harika insanın durmadan ara gaz yapası geliyor. Özellikle kompresördeki egzoz çatırtısı ilgi çekici ve hoş.

Almak isteyenler asla pişman olmazlar diye düşünüyorum şehir içi ve kısa menzilli geziler için oldukça yeterli ve keyifli.

Tanju Abime tekrardan Teşekkürler.. Selamlar..