Peki onlar orjinalmi ben ali ustaya sormuşyum çift 350 falan demişti yanlış hatırlamıyosam. Hem gerçi orjinalini alsan 2 gün sonra gene dağılacak. Adam gibi bişey yaptırmak mantıklı galiba.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Peki onlar orjinalmi ben ali ustaya sormuşyum çift 350 falan demişti yanlış hatırlamıyosam. Hem gerçi orjinalini alsan 2 gün sonra gene dağılacak. Adam gibi bişey yaptırmak mantıklı galiba.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)evet ya bi dandik yeri egsozları şu aletin smoke head gibi bişi mi yaptırsam ne blim ya :S
Yunus Emre
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Acaba topluca bişey yaptırsakmı. Ucuza gelir belki
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)bak bu iyi fikir işte regalciler hadi egsoz yaptırıyoruz pamuk eller cebeee !!!
Yunus Emre
YOK
Ankara
0 Rh (+)100 YTL egzost mu altan motor dalga geçiyor heralde yada dalgınlığına gelmiş bunların bayii satış fiyatı 337 YTL / adet ' dir. 259.60 bayiye KDV dahil geliş fiyatı 100 ytl mümkün değil tekrar bir sor istersenyeaks Nickli Üyeden Alıntı
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)dur şimdi arıyorum
Yunus Emre
YOK
Ankara
0 Rh (+)bekliyorum
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)şimdi aradım gazi motoru sordum fiyatı oda 300 küsür bi fiyat verdi pahalı olduğu için alıp satmıyorum dedi isterseniz yaptıralım dedi yeni bi egsozcu bulmuşta :D altan motor cidden şaşırmış o zaman :D
YOK
Ankara
0 Rh (+)ewt galiba :-)
Regal Raptor 250 E9B
Istanbul
B Rh (+)Gazi motor Ertuğrul abyi ben tanırım. Yaptırmak isteyen varsa konuşalım bi fiyat alalım. Yoksa ben kendim araştırıp yaptırıcam. Yetti bu gürültü
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)