Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Fatih Akyol
    Ayakkabı
     Regal Raptor Daytona 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motor görüntü olarak cok hosuma gidiyor kuzenim de Spyder var bende daytona ya hasta oldum o yüzden fikirlerinizi duymak istedim dediğim gibi korkum başımı agritmasın yeter kısmet se yarın alicam inş Celil abi link paylaşmis oraylada gorusim belki daha uygun fiyat verirler 😊 herkeze ilgisi için teşekkür ederim

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TürK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor görüntü olarak cok hosuma gidiyor kuzenim de Spyder var bende daytona ya hasta oldum o yüzden fikirlerinizi duymak istedim dediğim gibi korkum başımı agritmasın yeter kısmet se yarın alicam inş Celil abi link paylaşmis oraylada gorusim belki daha uygun fiyat verirler 😊 herkeze ilgisi için teşekkür ederim
    Hocam aralık ayında daytona aldım. daha bırak chopper'ı / cruiser'ı mobylette' e bile binmemiştim bunu alana kadar. Dünya gözüyle bi defa bile görmeden sadece resimlerinden görüp beğenip aldım. 2 aydır da aktif olarak trafikte kullanıyorum. Bununla başladı motor serüvenim. Tipi çok güzel makinenin gerçekten her gören bakıyor hayranlıkla

Gelelim makinanın kusuru var mı başımı ağrıtır mı soruna. Aktif sürmeye başladım başlayalı benim acemiliğimden başka bi sıkıntı yaratmadı ( jikle açık kullandım egsoz sarardı falan, gerçi baya bi toparladım sonra metylan ile ) Bir de 2 kez buji patladı sağ ve sol taraflar. Sebebi ben üzerinde gelen dandik çin bujisini söküp yerine ngk, champion takmamam. Kaliteli buji taktım. sıkıntı yok Allaha şükür. Bu makinenin gerçekten ayrı bir görüntüsü var. bakımlarını ihmal etmezsen, zinciri muntazam yağlayıp yağını suyunu eksik etmezsen. Her 1 saatlik sürüşün ardına 10 dk hem kendin için hem makine için mola verirsen başın ağrıyacağını sanmam.

Sıfır makine alıyorsanda somunların oturana kadar baya bi vida sıkıcaksın, yani bi anahtar takımı almalısın haberin olsun Rodajda da dikkat et, rodaj kurallarına uygun sür. Birde muhakkak egsoz u işi bilen birine yaptır. Yoksa görüntü var ses yok iyi olmuyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)