Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Furkancan Duralı
    Öğrenci
     YOK
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RR DD150-E hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle uzun zamandır sizin sayfanızı takip ettiğimi belirtmek isterim.Başta Celil abi olmak üzere herkesin birbirine ne kadar yardımcı olduğunu gördüğüm için bende gönül rahatlığıyla size aklımdakileri sorma ihtiyacı hissettim umarım Engin bilgilerinizi benimle de paylaşırsınız sevgili abilerim ve kardeşlerim Öncelikle ben üniversiteye hazırlanan bir öğrenciyim ve bu sebeple kısıtlı bir bütçeye sahibim.Bütçe konusu tam belli olmamakla birlikte 4-5 bin diyebiliriz ve benim 2.el bir motosiklet alma niyetim hiç yok açıkçası beni (tabiki adam gibi bakmayla) en az 4 yıl üzmeyecek sıfır bir makine alma niyetindeyim ve bu anlamda da RR DD150-E aşığı oldum ilk motorum olucak inş bu yüzden üzülmekte istemiyorum Üniversiteyide büyük ihtimal İzmirde okuyacağım ve genel olarak şehir içinde kullanacağım vakit ayıran herkese şimdiden teşekkürler

Uğur Güler
    Öğrenci
     Regal raptor ddE 150
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    henüz 1 aydır rr dd 150 e 2 sahibiyim 1000km yi devirdik. bence temız kullanılırsa sıkılana kadar bınılır dıye dusunuyorum.

Furkancan Duralı
    Öğrenci
     YOK
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sağolasın dostum peki 2 kişi bayır çıkışlarda hiç problem oluyor mu ? Bide yakıt durumu nedir malum ekonomi mühim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,691
    Beğenilmiş
    7,113
    Merhaba Furkan aramıza hoş geldin
    sıfır makinada dediğin gibi bütçen 150cc makinaya uygun şehir içi kullanımda işini rahat görür geçen gün bir arkadaş 150 cc nin km de 13 kuruş gibi yaktığını yazmıştı ama bu durum kullanıma göre artar iki kişi yokuşu çıkar tabi ama çabuk devir düşürür vitesi düşürür çıkasın fakat makina küçük cc olduğundan çok zorlamadan kullanmak lazım
    4 sene kullanıcam demişsin sanırım üniversiteyi bitirene kadar işini görsün istiyorsun zorlamadan kullanır bakımlarını aksatmaz zorlamadan kullanırsan sorun çıkarmaz ama kısa bir süre sonra 150 cc küçük gelicek makinayı büyütmek istiyeceksin
    işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam kardeşim,
    01 Mayıs 2014 itibarı DD 150 nin kontağını açtım, oldukça memnunum.Çekiş gücü mükemmel.2 kişi 200 kg dık toplam, 2. viteste dik yokuşta banamısın demedi.

Yakıt olarak da son ortalamamı yazayım:

150 km de 4.670 lt. benzin yaktım.
    Bu 150 km. nin de ortalama 100 km civarında 2 kişiydik, ve de şehir içi de oldukça çoktu
    ortalama km başına 0,031 lt düşüyor
    benzinin lt fiatı 4.960 tl = 0,154 tl km başına tekamül etti.
    Eğer tek kişi olarak 150 km yi katetseydim, şehir içi de az olsaydı, Celil beyin dediği rakamlara yani 13 krş gibilerde fiat oturacaktı.

DD 150 yi tavsiye ederim, okulun bitip mesleğini eline aldığında da zaten cc ni büyütürsün
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Furkancan Duralı
    Öğrenci
     YOK
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim abi ama ben bu işlerde biraz toyum kısaca ne yapacağımı söyleyim ben motosikleti her zaman kullanma niyetindeyim malum benzin fiyatları ortada litresi 5 lira desek benzinin 1 litre benzinle yani 5 lirayla kaç km gidilir tahminen? Ve motorunun kaç litre kapasitesi var yani motorun kaç litre benzinle depo fulleniyor. ?

Furkancan Duralı
    Öğrenci
     YOK
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler abi hoşbulduk.seninde söylediğin gibi abi üniversiteyi bitirene kadar kullanma niyetindeyim ama yine dediğin gibi zamanla motoru büyütmekte isteyebilirim bu yüzden 0 motosiklet alıp düzenli ve özenle kullanıp yeri geldiğinde elden kolay çıkarma gibi bir düşüncemde var açıkçası çünkü regalin piyasası oldukça iyi ama ben satmak için değilde uzun zaman kullanmak için alıcam inş ve benim bir sorum daha var abi motoru 0 alıcaz atıyorum 4.500 liraya bu komple ( vergi,ruhsat, plaka vb) ne kadara mal olur acaba ? Ben nasip olursa Ekim gibi almayı düşünüyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)