Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 10 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Abilerim noldu ya 1-2 saat yok olduk sitenin altı üstüne gelmiş safralar düşmüş kene kopmuş eğlenceyi ançak yazılarınızdan okudum eğlenceyi kaçırmışım çok üzüldüm çokkkkkk

Buarada Kino Baba Emrah kardeş hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi bi daha böle uzun aralar vermeyin
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kim miş bu hacer bi bilgi edinebildik mi??nerden miş kimin kızıymış bu hacer komutanlarımıza bi tekmil verdi mi?mıntıkaya başladı mı?? yoksa hala asker kacağımı?? detaylar ne durmda acaba bide babası belli olacakmı merak ediom bizlerden biri ona ulasınca ???:D muslum baba bence bu sitede alenen küfür sallayabilecek bi sizler varsınız (sitenin ağırbaşlı yaşlı insanları)onun için gönlünü ferah tut :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

benim derim kalındır Müslüm baba 2002 den beri neredeyse her hacze gittiğimde, başıma gelmeyen kalmadı ki
    Yanlız bende dersimi aldım. "Oduna insan muamelesi yapmayacaksın." yeni nesil ilginç bir jargon kullanıyor. değişik şekilde anlaşıyor. belki bundandır dedik. belki bizler toplu olarak tepki gösteriyoruz dedik. ama malum gerçek gün gibi ortada. "odun odundur. iyi niyetlede yaklaşsanız özü değişmez."
    Büyük bir ihtimalle internette takılmaktan arkadaş bulamaya vakti olmayan , hack ile kafayı bozmuş bir genç arkadaş.iletişim güçlüğü çektiği için ve belkide bünyesi zayıf olduğu için insanlrı hack ile çökertmek ile tehdit edip tatmin oluyor.kendisini klavye başında güçlü görüyor.sanal alemin kralı hayallerini kuruyor

80 yıllarda bende böyleydim. ancak gerçeklik duvarına toslayıp hayatın kendisiyle yüzleşince ,o zamana kadar olmazsa olmaz , büyük bir vazife olarak gördüğüm boş işleri bırakıp hayata atıldım. hepimizin benzeri bir hikayesi vardır.Umarım bu arkadaş karakterini bir an önce düzeltip aklını başına alır yoksa bu kafayla giderse bir gün birisi çıkıp aklını alıverir. Allah ıslah etsin

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok güzel, budur..

altug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A.Altuğ ASARLIOĞLU
    Mühendis
     REGAL RAPTOR
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
    benim derim kalındır Müslüm baba 2002 den beri neredeyse her hacze gittiğimde, başıma gelmeyen kalmadı ki
    Yanlız bende dersimi aldım. "Oduna insan muamelesi yapmayacaksın." yeni nesil ilginç bir jargon kullanıyor. değişik şekilde anlaşıyor. belki bundandır dedik. belki bizler toplu olarak tepki gösteriyoruz dedik. ama malum gerçek gün gibi ortada. "odun odundur. iyi niyetlede yaklaşsanız özü değişmez."
    Büyük bir ihtimalle internette takılmaktan arkadaş bulamaya vakti olmayan , hack ile kafayı bozmuş bir genç arkadaş.iletişim güçlüğü çektiği için ve belkide bünyesi zayıf olduğu için insanlrı hack ile çökertmek ile tehdit edip tatmin oluyor.kendisini klavye başında güçlü görüyor.sanal alemin kralı hayallerini kuruyor

80 yıllarda bende böyleydim. ancak gerçeklik duvarına toslayıp hayatın kendisiyle yüzleşince ,o zamana kadar olmazsa olmaz , büyük bir vazife olarak gördüğüm boş işleri bırakıp hayata atıldım. hepimizin benzeri bir hikayesi vardır.Umarım bu arkadaş karakterini bir an önce düzeltip aklını başına alır yoksa bu kafayla giderse bir gün birisi çıkıp aklını alıverir. Allah ıslah etsin
    TANI DOĞRU KONMUŞ. İNŞALLAH TEDAVİSİDE MÜMKÜN OLABİLİR.
    GRİ KUZU 06 BA 0660

TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Bunlar ıslah olmaz operasyonda emeği geçen herkeze

Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim sağolun EMRAH komutan adresi tespit ettirince işler kolay oldu, kendisinin emeklerini göz ardı etmeyelim,
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    alperimde bizi stop lambası gibi yaptı sitede .. kırmızı kırmızı tihkat çekiyos...

adam önce bize sardı sabahın köründe mail atmış.. alaman gastelerinin küpürlerini yollamış bana...''almanyada yakalamayan hacker istikrar'' diye başlıklar felan...
    ulan dedim keşke açmasaydım mailini dallamanın....hemen admin alperi aradım cepten.. dedim olm bölle bööle adam hackermiş.. tehdit ediyo gariban esnafı.....alper dedi ben silerim onun üyeliini..... soorada baktım hacker istikrar fısssss etti.... :P :P :P :P

müslüm babanın kalderanın ve oturanbull un vahşi cazibeleri karşısında tuş etti...

tabii cenderme ordusunun arkamısda olduğundan hiç haberi yok .... emrah gumandanım eskişeerden beri bir kükrediiii.... ulaayynn dedim ahanda 4. cihan harbi çıkacak.....

aradan çok kısa bir zaman geçergeçmess.... cenderme ordusunun güzide neferleri .. hacker dallamasını bertaraf etmeyi başardı....hıhooooyytttt beeeeee.....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hah hah hah hah huhu huhuh hehb heh heh heh hihihihihi....

yahu kim bu YALAMA'yı (İSTİKRAR) attı siteden

şenlik varmış haberimiz yokmuş...

ben o bir LALE demedim mi en başından...

HANDO İSTİKRAR'I yalar... işte o kadar.... :P
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

KIZILELMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MURAT GULSEVEN
    Makina Mühendisliği
     HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    hah hah hah hah huhu huhuh hehb heh heh heh hihihihihi....

yahu kim bu YALAMA'yı (İSTİKRAR) attı siteden

şenlik varmış haberimiz yokmuş...

ben o bir LALE demedim mi en başından...

HANDO İSTİKRAR'I yalar... işte o kadar.... :P
    Evet Hando bende kaçımışım.Bir başka link daha vardı anlayamamıştım.Demekki kabahat hakkaten büyükmüş.Bizim iş polis akademisi filminde aksiyonu kaçırdıktan sonra kafasını araba kaportasına vuran bir tip vardı ona döndük.(Takılberi)
    İyi arkadaşlar çitilemişler çok şükür.Bu arada referansla üyeliğe tam destek veriyorum.Düşünün bu pisliğin eşlerimizle gittiğimiz bir geziye katıldığını adam katil olur.En iyisi aile ortamı arkadaşlar.Kalbi aktan temiz bekar arkadaşlarım konunun dışındadır yanlış anlaşılma olmasın.Sözüm bunun gibi pisliklere.

Sayfa 10 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)