Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 137 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu mail adreslerine ulaşmak çok zor değil arkadaşım yada bu forumu hacklemek hiç dert değil. inan aramızda bundan daha fazlasını yapabilecek kişiler zaten mevcut.ama anlamadıgın ufak bi olay var bizler buraya dostluk için gelioz arkadaslık için gelioz bu zincirin bi halkası olacaksan ol olmuyacaksan ortalığa çıkıp gereksiz tehditler savurmakla buradan bişey alamazsın.bu siteyi hacklersin biz çaybahçelerinde daha sık buluşup sohbetler ederiz. yaşar babaya yada müslüm babaya bişey danışacağımızda buradan yazmaz cepten ararız her saat. yane anlıyacagın dostum aramıza gireceksen böle ben şunu yaparım ben bunu yaparım gibi şeylerle gelemene gerek yok biz herkesi aramıza alıoz zaten. aam yok yok ben hem hack yapar hemde tornadan araba eksantiriginden eksantirig yaparım siznle işim olmaz dersen yukarda adres bar var oraya başka site adresi yazıp gidebilrisin biz seni anlayışla karşılarız.....gereksiz yere RÜZGAR yapmanın anlamı yok. saygılar benden :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Adi Herif..

Sanane Bizim Motor Keyfimizden..

Bak Orada Benim Web Sitemin Adresi Var.. Oradan Şirketimin Adresine Bakta Bi Gel Bakalım.. Bende Sana Fena Sardım.. Sinirimi Oynatma En Sevmediğim hareketler.. Terbiyesiz Herif.. Sen Kim Motora Binmek Kim.. Hadi Yallah.. Dokunursa Laflarım ki İnşallah Dokunur.. Kalkar Gelirsin.. Bende Şöyle Güzel Bi Sırtını Sıvazlarım İnşallah..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

BEN MANDAYIM

kaldera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur ceylan
    SİSTEM YÖNETİM.
     KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı istikrar Nickli Üyeden Alıntı
    bir daha bu şekilde cıkış yaparsan siteni sırtına sararım
    burası paylaşım sitesimi yoksa senin cifliginmi
    ilk önce üyelerine bunu anlat sonra
    yoksa bütün üyelerini ben silerim
    bu siteyi sırtına sararım
    bu işlerde böylede tehlikeli metotlarım vardır
    aklında bulunsun
    ha birde ip ve cookei lerinle tespit ederim havalarına girme
    minareyi calan kılıfını hazırlar

birde md5 lerinden bahsetmeyecegim bile bir ögrenirlerse sitene neler olur düşüne biliyormusun
    işte uyarı böyle olur

birde üyelerinin adreslerini yazayım sana ne kadar ciddi oldugumu anla sana birde tavsiyede bulunayım
    php türü forum kullanmışsın ama güncelleştirmeyi unutmuşsun acıklarını kapat
    oh oh ne güzel şenlenmiş burası..

arama modülünden çektinmi admin sifresinin md5 halini.
    eğer yapamadı isen yardımcı olayım sana.

eğer HASH ı aldı isen kırmana uğraşmana da gerek yok.sana onlarca adres vereyim senin adına HASH ı kıracak..

geç bu işleri geç.
    gelmek istediğin nokta belli ama senin zihniyetine sahip kişiler maalesef LAMER likten öteye gidememişlerdir.
    bir istikrar gösterde yap bakalım..
    anladın sen...
    Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
    Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ulan istikrarmısın nesin daha yeni başımdan kasap musa olayı geçti şimdi de senle uğraştırma beni siktir git bu siteden beni seni bulmaya zorlama nasıl kasap musayı 2 günde bulduysan eczanesini nasıl başına yıktıysam seni de bulur doğduğuna pişman ederim, site üyelerinin kim olduklarını bilmeden taşıyamıyacağın yükün altına giriyorsun.

SANA BU SON İHTAR HERKESTEN ÖZÜR DİLE SONRADA SİKTİR GİT BU SİTEDEN.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    allaha şükür bu sitedeki herkes babasının kim oldugunu bilio ne yazık ki sen gibi değiliz kusura bakma. biz kime baba kime it diyeceğimizi çok iii biliriz sen it bile değilsin sen gibilere ne dediğimizi müslüm BABA sölemiş SİKTİR GİT
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Ulan istikrarmısın nesin daha yeni başımdan kasap musa olayı geçti şimdi de senle uğraştırma beni siktir git bu siteden beni seni bulmaya zorlama nasıl kasap musayı 2 günde bulduysan eczanesini nasıl başına yıktıysam seni de bulur doğduğuna pişman ederim, site üyelerinin kim olduklarını bilmeden taşıyamıyacağın yükün altına giriyorsun.

sana özel mesajla adresimi gönderiyorum aramana gerek yok sen gel buraya başıma yık nasıl bir adamsın görelim adeş olsan
    cümrün kadar yer yakarsın demek kabadayılıkta var bu işin icinde

bakalım ne kabadayılar var bir görelim

istersen sen ver adresini ben geleyim

ben kabadayılıgı veya şöyle kafanı kırarım böyle kafanı kırarım muhappedine girmedim ilk sen girdin bundan sonrada olacaklardan
    mesuliyet sana ayittir

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı istikrar Nickli Üyeden Alıntı

sana özel mesajla adresimi gönderiyorum aramana gerek yok sen gel buraya başıma yık nasıl bir adamsın görelim adeş olsan
    cümrün kadar yer yakarsın demek kabadayılıkta var bu işin icinde

bakalım ne kabadayılar var bir görelim

istersen sen ver adresini ben geleyim

ben kabadayılıgı veya şöyle kafanı kırarım böyle kafanı kırarım muhappedine girmedim ilk sen girdin bundan sonrada olacaklardan
    mesuliyet sana ayittir

Aslanım benim be erkek dediğin böyle oluri

Davutpaşa Cad TİM 2 İş merkezi No 489 Topkapı

LOJİSTİK TURİZM

HADİ GEL BEKLİYORUM SENİ

HANİ NERDE ÖZEL MESAJIN GÖNDERMEMİŞSİN ADRESİNİ ULAN AZICIK DELİKANLI OL. SIKIYSA GÖNDER ADRESİNİ BAK NASIL DÜNYA BAŞINA YIKILIYOR.

YİNE SÖYLÜYORUM ÖZÜR DİLE YOKSA ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN.

BİRAZDAN BİLİŞİM SUÇLARI MAHKEMESİNE DİLEKÇEYİ GÖNDERİYORUM, EĞER SENİ ALDIRMAZSAM BANA DA MÜSLÜM BABA DEMESİNLER
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ARKADAŞLARRRRR ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRR BY İSTİKRAR DENEN NE OLDUĞU BELLİ OLMAYAN (ASLINDA NE OLDUĞU BELLİ) ADİ VE KARAKTER FUKARASI İNSANIN İSTEDİĞİNİ YAPIYORSUNUZ BIRAKIN BOŞVERİN ŞUNU YAZDIKLARINA CEVAP VERMEYİN BİR SÜRE SONRA KENDİSİ DEFOLUP GİDECEKTİR SİZ ONA CEVAP YAZDIKÇA O DA KENDİSİNİ ADAM YERİNE KOYDUĞUMUZU VE KENDİSİNİ ADAM
    ZANNEDİYOR. BOŞVERİN VERMEYİN CEVAP ŞUNA BEN BU ADAMIN VİTES DİŞLİSİ TOPİGNDE DE YAZDIĞIM GİBİ BU ADAM BİR PROVAKATÖR FİTNE VE FESAT SOKMAK İÇİN KAYDOLMUŞ AMACI DOST OLMAK DEĞİL BİRBİRMİZE DÜŞÜRMEK AMA BU BEYİN GARİBANI ANLIYAMIYOR Kİ BU GİBİ DURUMLARDA TEK VÜCUT OLUNACAĞINI SİZDEN RİCAM SALLAMAYIN ŞU ADAMI KENDİSİ BİR SÜRE SONRA MUHATTAP ALINMADIĞINI GÖRÜNCE DEFOLUP GİDECEK.....
    MÜSLÜM BABA BU TİP İNSANLAR İÇİN SİNİRİNİ BOZMAYA DEĞER Mİ ? SİNİRİNİN BOZULMASI İÇİN KARŞINDAKİNİN ADAM OLMASI LAZIM HİÇ GEREK YOK BUNLARA YAPILACAK BİR ŞEY VARSA HEP BERABER YAPARIZ.

SAYGILAR

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    ahanda istikrar uçtu piyasada baya boyle salak var
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Sayfa 6 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)