| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)evet söyledi anlattı son ana kadar bekledim eğerki son anda gelseydi bile ona verecektim sana satmayacaktım dedi. Ben kapora verdim aramış söylemiş gelecem diye oda kusura bakma ben seni defalarca aradım ben koştum peşinden sattım demiş sonra babası aramış sen gel verme motoru bize ver filandediğim gibi kısmet umarım o arkadaşca temiz bir motor bulur
Dragstar XVS650-a
İstanbul
0 Rh (+)2004 model 24000 km de, 15.650 tl ye aldım, satan küsüratları dahi silmedi zor indirdim buralara. Ayrıntı: herşeyi kendisi yapmış üstünde gördüğünüz aksesuarları, orjinal parçalarıda olduğu gibi mevcut.
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Maşallahdeğmesin, çok güzel..
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Celil bey, bu gidişle forumun adını dragstar riders olarak değiştirmek zorunda kalacaksınız uyarmadın demeyin. Bakıyorum herkes dragstar lanmaya başlamış. Benimde gözüm kayıyor dragstara doğru. Zaten çocuk biner iyi motora yazık hem kendine hem motora zarar verir diye ufak düşünmüştüm ama zaten ilk binmede düşünce bu bile büyük diye düşünmeye başladım. Haliyle onları scooter paklayacak bende regalden biraz hevesimi alıp tekrar düşünmek istiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)