Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı dhnsyd Nickli Üyeden Alıntı
    Tabi güvenlik öncelikli bana bişey olduktan sonra en en en son model motor olsa ne farkeder?değil mi ama?bazılarını görüyorum altında hatrı sayılır motor var ama güvenlik 0 yada kask var kafada ama sadece süs diye duruyor takmamış kaskının kopçalarını.!!Birşey soracam bilgisi olan varmı?araba ehliyeti ile morosiklet ehliyetını aynı anda alsam acaba fiyatta bir düşüklük olur mu?Keeway superlight 150 hakkında ne düşünüyorsunuz tecrübesi olan varmı?
    Kardeşim hoş geldin, önce güvenlik ve ehliyet demen beni sevindirdi çünkü hala aramızda ehliyeti olmayanlar var onlarada buradan son çağrıyı yapayım artık ehliyetsiz sürüşlere gelmeyin.

Kardeşim iki ehliyeti bir arada alamazsın önce birini alacaksın sonra ötekini alacaksın ama az masraf olsun istiyorsan birinci ehliyeti kazanıp dosyasını alıyorsun ama ehliyetini çıkarmadan bekleyip diğer ehliyet için baş vurup bir 3 ayda onu bekliyorsun onu dakazandıktan sonra iki dosyayla müracat edip ikisini beraber çıkartıyorsun bu şekilde 200-250 ytl kazancın oluyor.

Keeway e gelince 150 lilik superlight çok güzel bir motordur ilk başlangıç için ideal bir motor bende var ama ufak geldiği için yeğenime verdim o da tepe tepe kullandı bir kere vites kolu kırıldı başka da bir arıza çıkartmadı kötü bir motor olsa bizim çılgın kovboy kapıdağ gezisinde 2000 km yol yaptı motor tık demedi sen motorun kapasitesini zorlamadıktan sonra güzel motor bence ilk motor olarak alabilirsin ama 1000ytl daha fazla vererek bir regal almanı da tavsiye ederim regal kullanımı çok kolay bir motor zorlanacağını sanmıyorum benim oğlum Osman regalle başladı hiç de zorlanmadı.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Duhan MALÇIK
    Mağaza Yöneticisi
     Cbf 250
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Verdiğiniz bilgiler,öğütlerden dolayı tşkler.Acaba motora ses sistemi takma olayı varmı?Biraz görgüsüzlük gibi olacak ama:DDenge sorunu olmaz çünkü 4yaşımdan beri bisiklet kullanıyorum....Yaz kış demeden kullanıyorum son 6 yıldır...Ulaşımda iyi oluyor sıkısık trafıkte ama ne zmana kadar bisiklet di mi ama?:D

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)