satamasskiiiiiii.... satamaassskiiii.....ehehhhee....komtanım siz o motoru satamassınız....çünküm bu kadar insanın satılmasın diye dua ettiği bi ortamda alıcılarda kıllanırlar almaslar zaten..... :lol: :lol: :lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)satamasskiiiiiii.... satamaassskiiii.....ehehhhee....komtanım siz o motoru satamassınız....çünküm bu kadar insanın satılmasın diye dua ettiği bi ortamda alıcılarda kıllanırlar almaslar zaten..... :lol: :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Bursahakketten manyak ama 299 yapıyor enfazla
bırde yolun dısına cıkıyorkı nesıne guvenıyo mıcır felan olsa ıter ısı
herkes komutanım dıyor bende oyle dıyeyım motur hala satılıkmı
eger satılıksa msnden gorusebılırmıyız
EskişehirGörüşebiliriz tabii
emrahneverland@hotmail.com
EskişehirUnutulup gitmesin hesabıııı.. Hehehehe...
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Komutanım, o motorun ederi dediğin istediğin fiyattan aşağı değil, ben biliyorum... ama diğer modelin sıfırı da o fiyatken seninkini almazlar gibi geliyor bana.
Motorum olmasa da Regal'e niyetlensem ben, seninkini alırdım. Bilen biliyor.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Komutanın motoru satılır kardeşim, ben olsam askerden derim zaten koydu üstüne binytl. Motorun rütbesi var bi kere kimin motorunun rütbesi var. Emrah sen kafana takma satılır abicim.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Okan gibi dostların varken sen daha çok satarsın. Adam pişmiş aşa su katar. Dün de kuyruğu yanmış kedi gibi beni arıyor aman abi benim bilgisayara virüs bulaştı dikkat et sana mesaj falan gelirse açma diye.
EEEEEEEEE sen o virüsün arkasını kovala belki Eskişehir li çıkabilir.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ortalıkta bir virüs furyasıdır gidiyor kim yapıyor bunları bana bir göstersenize vurayım topuklarından sakat kalsın, sakın Okan yapmasın bunu virüs var ayağıyla,herkese bulaştırsın bu virüsü.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Kesin Okan dır bak ortalıkta yok ne siteye giriyor ne de MSN açık
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv aksu baba.. firüşten neyin anlasaydım kendime bulaştırmasdım... 2 gündür deli oldum yavvv.... :( :( :( hemide avukat arkadaşımdan geldi firüş.... :P :P :P otomatik yayılıyo ....eskişeere kadar da gitmiştir zatti... :evil: :evil: :evil:Aksu Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)