Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

saffet esen
    cnc programcısı
     regal raptor 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    SLM RR CI DOSTLAR BEN SİTENİZİ SÜREKLİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞAN REGAL RAPTOR SAHİP ADAYIYIM YANİ ŞU ANDA SADECE FOTOLARA BAKIYOR Bİ DE CADDEDE RASTLARSAK SEYREDİYORUZ MOTOMAX IN GETİRECEĞİ RR LARI BEKLİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ GETİREMEDİ İNŞALLAH BİR GÜN BENDE SİZLERİN ARASINDA OLURUM BU ARADA YUKARIDA BAHSİ GEÇEN KOMUTAN HANGİ DEVREDEN BELKİ DEVREDAŞ IZ DIR UMARIM HAYIRLI BİR ALICIYA SATARSINIZ GÖRÜŞMEK DİLEYİYLE

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
    Komutanım, o motorun ederi dediğin istediğin fiyattan aşağı değil, ben biliyorum... ama diğer modelin sıfırı da o fiyatken seninkini almazlar gibi geliyor bana.

Motorum olmasa da Regal'e niyetlensem ben, seninkini alırdım. Bilen biliyor.
    Nihat'ım, doğru söylüyon da, Ocak ayında aldık, üstüne bi dünya masraf edip ekleme yaptık. Aldığımız gibi kalsa neyse. 1500de daha. Nasıl kıyıp da 4000 çekeyim. En azından satmam diyorum, bi sene daha bineyim, en azından eskittim derim, ucuza verirken acımam.
    Müslüm baba, teşekkür ederim yorumun için. Aksu baba, aynen haklısın, bu uğursuz Okan :D yüzünden satılmadı gibi geliyor motor.
    Agassi, '98 mezunu üsteğmenim, Ağustosta yüzbaşı inşallah, aday olarak beklediğin yeter, al götür motoru yahu..

Teşekkürler.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    yavv daha 3000 veren bilem çıkmadı motora ehehehhe.......tosyaya gelseydi belki orda satılırdı... hani uzun yolada gidebilir diye rüştünü ispatlamış olurdu motor o bakımdan yaniiiii... :evil: :evil:

neyse ben helalinden 2500 veriimm gomtanım.. günahıyla sevabıyla .. bah hiç bakmadan alıyom ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hemide derim ki eskişeerden aldım çok kral bi komtandan .. en azından motor kelek çıksada onun havasını atarım.... :lol: :lol:

ulaaaa.. yine sabah sabah keyfim yerinde beaaaa..... :| :D :lol: :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sen git de skutır sat edepsiz adam :D

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Sen git de skutır sat edepsiz adam :D
    hepsi satıldı komtanım bitti.. bu işde çok hoşuma gitti valla... şimdi regallere gözü diktim.... :evil: :evil: :evil: yokmu satan yavvv 2500 canlı... anında görüntü.... :lol: :lol: :lol: :lol:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Yaww komtanım çıkart bi sefergörev emri yokmu yukarlarda bi devren Okanımda işten dertten uzak bi tatil yapmış olur yanınızda zaten tam ot zamanı akşamlarıda bi 11-1 bide 3-5 nöbet yazdınmı tadından yenmez valla :evil: :evil: :evil:
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aggasi Nickli Üyeden Alıntı
    SLM RR CI DOSTLAR BEN SİTENİZİ SÜREKLİ TAKİP ETMEYE ÇALIŞAN REGAL RAPTOR SAHİP ADAYIYIM YANİ ŞU ANDA SADECE FOTOLARA BAKIYOR Bİ DE CADDEDE RASTLARSAK SEYREDİYORUZ MOTOMAX IN GETİRECEĞİ RR LARI BEKLİYORUM AMA Bİ TÜRLÜ GETİREMEDİ İNŞALLAH BİR GÜN BENDE SİZLERİN ARASINDA OLURUM BU ARADA YUKARIDA BAHSİ GEÇEN KOMUTAN HANGİ DEVREDEN BELKİ DEVREDAŞ IZ DIR UMARIM HAYIRLI BİR ALICIYA SATARSINIZ GÖRÜŞMEK DİLEYİYLE
    Site subay doldu yakında bunlar ihtilal de yaparlar, Alper dikkatli ol siten bir sabah ansızın darbeyle el değiştirebilir sende kendini Zincirbozanda bulabilirsin.

Komutan hoş geldin sana tavsiyem Emrah komutanın motorunu al subaydan :mrgreen: çok temiz, senide aramızda görürüz inşallah.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Evet ya komutan komutanla alışveriş yapar. İşlerini garantiye alırlar.
    Sitede Ghostrider adlı bir subay arkadaş vardı Ankara dan onunla birkaç regale baktık derken başka bir subay arkadaşı aynı Emrah ın motor gibi çok az km. yapmış Mondıal MCT 250 yi bayağı iyi bir fiyata anlaştılar ve aldı. Tabii bu komutan arkadaş Mondial ci oldum diye midir nedir yok oldu siteden ama üyeliği devam ediyor. Bu işler nöbet teslimi gibi. Önce küçük cc li motor sonra büyüyecek. Şimdi Emrah ın motoru bu arkadaş alsa iki sene sonra da o da yeni başlayan başka arkadaşa devredecek ve daha yüksek cc li motor alacak. Tabii merdivenleri tek tek çıkacan birden zıplarsan üst kata düşünce de kötü olur.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Yok abi bunlar darbe hazırlığında. :mrgreen:
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Kesin var birşeyler.
    Tüh be Admin Alper de yeni işbaşı yaptı garibim işiyle ilgilenmekten darbeden de haberi olmaz. Bari turuncu darbe yapsınlar da az hasarlı atlatalım. Ama dikkat ettiysen komutanlar da hep Regal Class alıyor tank gibi.

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)