Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Merhaba osman aramıza hoş geldin
    ilk vitesli makinan olmasından rahatsız olma araba ve scoter tecrübenle çok kısa sürede alışır hiç zorlanmadan kullanırsın
    Baktığın RR 150 cc nin sıfır fiyatı 4000 tl +450 tl gibi plaka ruhsat masrafıda var linke bak http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
    ikinci el fiyat olarak biraz yüksek kısa sürede makinayı değiştireceğine göre direk 250 cc alman daha doğru makinayı kontrol etmekde 150cc den hiç farkı yok o konuda rahat ol 150 cc yi satarken 250 cc kadar çabuk elden çıkaramazsın çünki daha az tercih edilen küçük cc bir makina ama son karar senin tabi Allah gönlüne göre versin

Mirage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osman Kara
    Turizm
     RR 250E-6C (Daytona)
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba osman aramıza hoş geldin
    ilk vitesli makinan olmasından rahatsız olma araba ve scoter tecrübenle çok kısa sürede alışır hiç zorlanmadan kullanırsın
    Baktığın RR 150 cc nin sıfır fiyatı 4000 tl +450 tl gibi plaka ruhsat masrafıda var linke bak http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
    ikinci el fiyat olarak biraz yüksek kısa sürede makinayı değiştireceğine göre direk 250 cc alman daha doğru makinayı kontrol etmekde 150cc den hiç farkı yok o konuda rahat ol 150 cc yi satarken 250 cc kadar çabuk elden çıkaramazsın çünki daha az tercih edilen küçük cc bir makina ama son karar senin tabi Allah gönlüne göre versin

İyi dileklerin için teşekkürler üstad. Fiyatın sıfır fiyatına çok yakın olduğunun ben de farkındayım ama 1. ankarada 5,000 lira altında 0 km 150 lik yok, 2. bu paralara ikinci el 250 lik bulamadım. Tanıdık bildik bir motor var ise yönlendirirseniz çok makbule geçer

cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mirage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi dileklerin için teşekkürler üstad. Fiyatın sıfır fiyatına çok yakın olduğunun ben de farkındayım ama 1. ankarada 5,000 lira altında 0 km 150 lik yok, 2. bu paralara ikinci el 250 lik bulamadım. Tanıdık bildik bir motor var ise yönlendirirseniz çok makbule geçer
    öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler. bende ankara dayım geçen günlerde sanırım aynı firmayı aradım bana da 600 km de 150 lik var dedi, açıkçası ikinci eline o kadar para vereceğime biraz daha ekler sıfırını alırım dedim 4650 ye ana bayinden sipariş ettim bu hafta içerisinde elimde olacak masraflar ne tutar bilmiyorum ama toplamda 5 bin olur sanırım.

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2.el 250 cc yi kesinlikle tavsiye ederim ilk motor için,daha ekonomik,daha güçlü,su soğutmalı,2.eli daha kolay,2.el aldığın için plaka-şöforler odası gibi abuk subuk şeylerle uğraşamadan daha az parayla mptora sahip olma,sıfır alınan motorda ilk zamanlarda çıkacak bir sürü ufak tefek arıza nedeniyle motordan soğuma ihtimali gibi sebepler nedeniyle 2.el 250lik tavsiye ediyorum,acemiliğ bunda atıp sıfır daytona veya daha büyük birşey almak daha mantıklı
    Benm motorumu tavsiye ederdim ama birisi kapora verdi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    İnternette 250cc alttaki makinayı gördüm temiz duruyor istanbulda ama bir bak istersen
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66830916/detay
    seçenek 2
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66129466/detay
    seçenek 3
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67512961/detay

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1 ay önce DD 150 aldım ve oldukça memnunum.Başlangıç için aslında 250 cc yi tavsiye ederim ben de.Benim 150 cc almamın nedeni tamamen eşimin ısrarı üzerine oldu( daha doğrusu sıktırıp da eşimden izin alamadım baba, yüksek cc den korkuyor )))

600 km de diyorsun alacağın makina için ancak adam o 600 ü nasıl yaptı.Acaba rodajdayken motoru zorladı mı? Fiat olarak da bana cazip gelmedi, motorsikletçimde zaten 4 bin lira sıfırı.

İlk kez vitesli motor kulllanacağından endişe içindesin.Ben de 1 ay öncesine kadar scooter kullanıcısıydım.İlk gün az acemilik vardı.Ama araba kullandığımdan hiç zorluk çekmedim.Sadece yokuş yukarı durduğumda baktım ki elim debriyaja alışık değil.Hemen dik bir yokuş buldum ve orada 5 dak. kısa bir çalışmadan sonra debriyajın nerede kavradığını keşfettim ve hiç bir sorunum kalmadı.Aynısı senin de başına gelecek.Daha ilk günün akşamı motorunu tanımış oluyorsun ve sonraki günlerde de hiç bir sıkıntı yaşamayacaksın.

En kısa zamanda motorunla yollarda olman temennilerimle ....
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

ümit turgay
    petrol müh.
     regal raptor 150
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar
    Arkadasların sıfır alma tavsiyesine bende katılacağım çünkü arada 400-500 lira gibi bir sey oynayacak. Bende bir arkadasin tavsiyesi ile 150 lik aldim. Uzun yolda nasıl olur uzun süre kullanınca yorar mı yormaz mı bilemiyorum. Ben ancak maksimum yarım saat civarinda durmaksızın kullandım. Ancak eger gösterge yanlış değilse 130 a kadar kolaylıkla çıkabiliyor. 90-100 arasından sonra altında bir titreşim hissetmeye başlıyorsun. İlk yağ değişiminden önce bu titreşim daha fazla idi ama yağ değişimi sonrası git gide azaldı. Sehir içinde bu süratin bile yeterli olduğunu düşünüyorum. Görünüş olarak her ne kadar daytonalar daha cok hoşuma gitse de benzin masrafını da düşününce ne kadar az yakarsa o kadar iyi demeye başladım. (11-12 kr).

Mirage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osman Kara
    Turizm
     RR 250E-6C (Daytona)
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginiz için tekrar teşekkürler. Tavsiyeleriniz cidden çok işime yaradı. Ben de söylediklerinizi dinledim ve son dakika değişikliği ile 250cc bir Daytona aldım bugün. 1.500km de, gayet temiz görünüyor motor. Servisin dediğine göre rodajı falan gayet güzel yapılmış, zaten kullanıcısı yaşça olgun ve çok titiz bir abimizmiş :D

Yağmur müsaade etmediği için ancak 40km kullanabildim bugün ama gayet hızlı bir alışma süreci oldu benim için. Hiç de korktuğum gibi değilmiş doğrusu...

Yarın daha doğru bir değerlendirme yapabilirim sanırım. İlgi ve alakanız için hepinize tekrar tekrar teşekkürler...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    İlginiz için tekrar teşekkürler. Tavsiyeleriniz cidden çok işime yaradı. Ben de söylediklerinizi dinledim ve son dakika değişikliği ile 250cc bir Daytona aldım bugün. 1.500km de, gayet temiz görünüyor motor. Servisin dediğine göre rodajı falan gayet güzel yapılmış, zaten kullanıcısı yaşça olgun ve çok titiz bir abimizmiş :D

Yağmur müsaade etmediği için ancak 40km kullanabildim bugün ama gayet hızlı bir alışma süreci oldu benim için. Hiç de korktuğum gibi değilmiş doğrusu...

Yarın daha doğru bir değerlendirme yapabilirim sanırım. İlgi ve alakanız için hepinize tekrar tekrar teşekkürler...
    Osman hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın kazasız belasız güle güle kullan resimlerini bekliyoruz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)