Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mirage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osman Kara
    Turizm
     RR 250E-6C (Daytona)
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

DD 150 E2... Önerilerinizi Bekliyorum :)

Öncelikle Herkese selamlar.

Uzun zamandır forumunuzu takip ediyordum. Gerçekten çok yardımsever bir topluluk, öncelikle bunun için hepinize tebrikler.

Bugün itibariyle aranıza katıldım sayılır (DD 150 için kapora verdim. P.tesi teslim alacağım)
    Aslında honda almak için gittiğim bir satıcıda bu motoru görünce hasta oldum, dayanamadım ve aldım. Umarım pişman olmam...

Öncelikle sormak istediğim motorum fiyatı. Motor 600km de. yani neredeyse sıfır ayarında. Eksozunun üzerindeki hafif bir oksitlenme dışında pırıl pırıl görünüyor. Motorun fiyatı 4.100 lira. Ne diyorsunuz, sizce uygun mu? (kısa sürede yükselteceğime emn olduğum için satıcıya sordum, yaz bitmeden getirirsen aynı fiyattan max 15 günde satarız diyor)

2. sorum ise kullanım ile ilgili. Ben toplasan 500-600km scooter tecrübesi olan, 20 yıllık bir otomobil kullanıcısıyım. Daha ilk vitesli motor kullanışım olacak. Satıcı vereceği 3-4 saatlik bir eğitimle gayet iyi öğreneceğimi söyledi ama dönüşlerde falan problem olacak diye korkuyorum açıkcası. İlk motor için uygun bir seçim olmuş mu?

İlginiz için şimdiden hepinize teşekkürler.
    Saygılarımla...

Kısaca kendimi de tanıtayım;
    Osman, yaş 35, Ankara

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aramıza hoşgeldiniz öncelikle şunu belirtmek isterim 500 km scooter tecrübesi ve 20 yıllık aktif sürücü olmanın verdiği tecrübe ilk zamanlarda '' trafikte nelere dikkat edilmesi gerektiği '' konusunda oldukça işinize yarayacaktır Şahsen ben direk daytona ile başladım daha önce motor tecrübem yoktu ve birçok arkadaş da aynı şekilde bu işe başladı yani başlangıç için gayet güzel bi seçim olmuş motorunuzu tanıdıkça daha iyi kavrayacaksınız bazı şeyleri ve bol bol zevk alacaksınız bu motordan
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

Öner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öner İlker
    Mühendis
     YOK
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı olsun güle güle kullanın motorunuzu

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı olsun,opie ye katılıyorum,başlangıç için ideal motor,siz de çok zorlanmadan öğreneceksiniz,ben hep ikinci el bir 250 lik tavsiye ediyorum herkese ama 150 lik te gayet güzel

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aramıza Hoşgeldin Osman kardeşim, öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Benim naçizane fikrim keşke 250 cc bişey alsaydın keşke, sürmeyi öğrendikten sonra 150 biraz ağır kalacak, kendimden biliyorum bende başlarken 150 de başla falan dediler ama hocam 250 den aşağı alma dedi iyikide onu dinlemişim diyorum. (motoru kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın,tercih güzel cc düşük)

Osman Kara
    Turizm
     RR 250E-6C (Daytona)
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlgi gösterip cevaplayan herkese çok teşekkürler öncelikle.

Ben de forumda defalarca okudum 250cc ile başlama önerilerinizi. Ama açıkçası biraz gözüm korkuyor. Özellikle "motorun bana yetmediği" hissini tatmak istiyorum. Yani motor üzerinde hakimiyetim olduğunu. Sonrasında hemen yükselteceğim zaten. Gerekirse 1 ay sonra. Yani bu yüzden 150cc tercih ettim. :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,639
    Beğenilmiş
    6,883
    Merhaba osman aramıza hoş geldin
    ilk vitesli makinan olmasından rahatsız olma araba ve scoter tecrübenle çok kısa sürede alışır hiç zorlanmadan kullanırsın
    Baktığın RR 150 cc nin sıfır fiyatı 4000 tl +450 tl gibi plaka ruhsat masrafıda var linke bak http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
    ikinci el fiyat olarak biraz yüksek kısa sürede makinayı değiştireceğine göre direk 250 cc alman daha doğru makinayı kontrol etmekde 150cc den hiç farkı yok o konuda rahat ol 150 cc yi satarken 250 cc kadar çabuk elden çıkaramazsın çünki daha az tercih edilen küçük cc bir makina ama son karar senin tabi Allah gönlüne göre versin

Osman Kara
    Turizm
     RR 250E-6C (Daytona)
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba osman aramıza hoş geldin
    ilk vitesli makinan olmasından rahatsız olma araba ve scoter tecrübenle çok kısa sürede alışır hiç zorlanmadan kullanırsın
    Baktığın RR 150 cc nin sıfır fiyatı 4000 tl +450 tl gibi plaka ruhsat masrafıda var linke bak http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
    ikinci el fiyat olarak biraz yüksek kısa sürede makinayı değiştireceğine göre direk 250 cc alman daha doğru makinayı kontrol etmekde 150cc den hiç farkı yok o konuda rahat ol 150 cc yi satarken 250 cc kadar çabuk elden çıkaramazsın çünki daha az tercih edilen küçük cc bir makina ama son karar senin tabi Allah gönlüne göre versin

İyi dileklerin için teşekkürler üstad. Fiyatın sıfır fiyatına çok yakın olduğunun ben de farkındayım ama 1. ankarada 5,000 lira altında 0 km 150 lik yok, 2. bu paralara ikinci el 250 lik bulamadım. Tanıdık bildik bir motor var ise yönlendirirseniz çok makbule geçer

cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mirage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi dileklerin için teşekkürler üstad. Fiyatın sıfır fiyatına çok yakın olduğunun ben de farkındayım ama 1. ankarada 5,000 lira altında 0 km 150 lik yok, 2. bu paralara ikinci el 250 lik bulamadım. Tanıdık bildik bir motor var ise yönlendirirseniz çok makbule geçer
    öncelikle hayırlı olsun kazasız sürüşler. bende ankara dayım geçen günlerde sanırım aynı firmayı aradım bana da 600 km de 150 lik var dedi, açıkçası ikinci eline o kadar para vereceğime biraz daha ekler sıfırını alırım dedim 4650 ye ana bayinden sipariş ettim bu hafta içerisinde elimde olacak masraflar ne tutar bilmiyorum ama toplamda 5 bin olur sanırım.

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2.el 250 cc yi kesinlikle tavsiye ederim ilk motor için,daha ekonomik,daha güçlü,su soğutmalı,2.eli daha kolay,2.el aldığın için plaka-şöforler odası gibi abuk subuk şeylerle uğraşamadan daha az parayla mptora sahip olma,sıfır alınan motorda ilk zamanlarda çıkacak bir sürü ufak tefek arıza nedeniyle motordan soğuma ihtimali gibi sebepler nedeniyle 2.el 250lik tavsiye ediyorum,acemiliğ bunda atıp sıfır daytona veya daha büyük birşey almak daha mantıklı
    Benm motorumu tavsiye ederdim ama birisi kapora verdi

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)