Yüce Türk milletine, ay yıldızlı al bayrağıma ve vatanımın HER KARIŞ toprağına rodajımı adıyorum
Şaka bir yana beyler, bilen bilmeyen herkes bir şeyler söyledi ancak benden daha tecrübeli, eski RR cilerin fikrini almak isterim ; ne yapmalıyım?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)Yüce Türk milletine, ay yıldızlı al bayrağıma ve vatanımın HER KARIŞ toprağına rodajımı adıyorum
Şaka bir yana beyler, bilen bilmeyen herkes bir şeyler söyledi ancak benden daha tecrübeli, eski RR cilerin fikrini almak isterim ; ne yapmalıyım?
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Regal Raptor DD250E-9B
Ankara
A Rh (+)Gözün aydın Tanju Abi artık uzun yollar seni bekler...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Tanju gözün aydın rodaj bittiğine göre şimdi keyfine göre kullanıp tadını çıkarma ve motoru açma zamanı geldi motoru açmak için her vitesi makinayı zorlamadan max. devire çıkarıp bir sonraki vitese atarak motor açma sürecini gerçekleştirebilirsin![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun, artık tam gaz gezi yapmana bir engel kalmamış![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Hayırlı olsunkeyifli sürmüşler.
Pekiii bir soru :lol:
İlk 600 km de 50 yi gecmememiz gerekiyor benim okuduklarimdan anladığım bu. Ancak vitesleri neye gore degistiriyoruz 5. Viteste 50 ile mi gidiyoruz veya hic çıkmıyor muyuz 5. Vitese .?
Bugün yarin benimde güvercin gelecek ilk defa bir motor a binecegim için rodajini iyi yapmak istiyorum :?:
hayırlı olsun abi,
senin bu saatten sonra yapacaan belli, uzun yol yapacan.
Gelecen akdeniz bölgesine güneş, kum buz gibi bira.......
kardeşinede açtıracan bi tane keyfine bakacan![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Rodajda kural makinaya ani gaz verme ani fren yapma sert hareketlerden kaçın ve motoru yüksek devirlere çıkarmadan sakin sakin kullanki makinanın herbiri farklı yeni olan parçaları birbirlerine alışsın ve sağlıklı çalışsın hız sınırının açılımı yüksek gaz vermemek için (150 cc için ) max. 50-60 km sınırı var![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)