arkadaşlar benim dd100e nin depo kapağından çok sesgeliyor sürat yapmaya korkuyorum 50 kmh geçtikten sonra vızıltıvar geçen sene motorla 80kmh yaptım hiç böyle bir ses duymadım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar benim dd100e nin depo kapağından çok sesgeliyor sürat yapmaya korkuyorum 50 kmh geçtikten sonra vızıltıvar geçen sene motorla 80kmh yaptım hiç böyle bir ses duymadım
Regal Raptor - 2005
Erzurum
0 Rh (+)kapağın altına uyacak şekilde kauçuk bir malzemeden (mesela bir contadan) uydurma yapılabilir belki..
caponord
Samsun
B Rh (+)ses kilit kapağındanmı geliyor yoksa contası eskidiğinden mi geliyor.. onu söylememişsin .. uzaktan doktorluk da zor oluyo...eğer kilidin kapağındansa çift taraflı sünger yapışkanlar var ....anahtarı soktuğun yerinyan tarafına bi yere ondan yapıştır kapak zırıltısını kessin... ama komple conta eskidi veya yoksa TOPUZ kardeşin dediği gibi conta olması gerekiyo...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirNe çok biliyin sen gadaşum, bi şeyi de bilme daaokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)vazife aşkı kumandanım ......
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirHehehe.. Moderatür hesaabı...
Bu arada contadan ses yapma ihtimali az, belli eder zati kendini, bence de anahtar deliğini saklayan kapaktandır.
İstanbulaynı sorun bendede var kardeşim(dd100e)depo kapagının altındaki contadan kaynaklandıgını söledi usta ben bakıyorum uyacak bi conta eger sende bi çözüm bulursan haber verirsen sevinirim
34 bf 349
dd100e
İstanbul
0 Rh (+)sorunu hallettim araya bir sünger koydum vızıldama kesildi
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)benımde depo contası dahıl bırcok lastık malzeme eskıdı curudu bunların yenısıde pek bulunmuyor ne yapsak komple set halınde getırseler ya ... uydur uydur yamalı bohca oldu motor![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)