Geçmiş olsun kardeşim, Türkiye' de motora binmemiş herkez dikkatten yoksun bunun yanında motorlu insanları önemsemez, biraz insanlık olarak değişmemiz gerekiyor,,
Allah kimseye kaza bela vermesin...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 350 E-6 SpydeR
İSTANBUL
B Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim, Türkiye' de motora binmemiş herkez dikkatten yoksun bunun yanında motorlu insanları önemsemez, biraz insanlık olarak değişmemiz gerekiyor,,
Allah kimseye kaza bela vermesin...
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. motor almadan öncede aldıktan sonrada hep baskılar korku oluşturdu aslında yok şeytan icadı yok motordan bir kere düşersin yok ölmez sürünürsün gibi bir sürü laf....
eee baskı olunca da insanın korktuğu başına geliyor tabii ama bu ufak kaza ileı attığımı düşünüyorum
kullanıcam motorumu hatta az önce işten geldim yarın sanayiye götürücem ama biraz tırsmıyor değilim :mrgreen:
allah hepimize kazasız belasız sürüşler versin inşallah
RR
aasd
0 Rh (+)geçmiş olsun allah büyüklerinden sakınsın :( benim sınavda 6 temmuza ertelenmiş bakanlık tarafından yapılmış inş hayırlı bi uygulama yaparlar sınavda bu sayede
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Çağatay geçmiş olsun kardeşim.Motor kullanmanın fıtratında var düşmek o yüzde hiç moralini bozma .Motor almaya karar verdiğimde iş yerinden bir arkadaş bana emanet motor vere bileceğini söyledi bi bak kullana biliyormusun diye gençliğinde sürmüşlüğüm vardı ama 25 yıl hiç binmedim motoru garajdan çıkarttım ışıklara geldim tam geçerken sarıdan kırmızıya döndü bende panikledim frene asıldım tabi ön freni sıkmışım bi baktım yerdeyim motordan düşmüşüm dakka bir gol bir ama azmettim bırakmadım o gün bugündür hiç bir daha düşmedim.
Daytona 250cc
ankara
A Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim![]()
regal raptor daytona
ankara/batıkent
B Rh (+)geçmiş olsun hocam . zaten motor sürenler 2'ye ayrılırmış düşenler ve düşecek olanlar :mrgreen: . düşmemek anormal olanı zaten . şevkiniz kırılmasın![]()
Regal Raptor Spyder 250 E-10
Ankara
B Rh (+)Geçmiş olsun Çağatay, bahsettiğin baskılar bi çoğumuzda var sanırım. Moral bozmak yok, sadece gerginken motora binmemek gerek. Binerken kafayı boşaltmış olmak gerek diye düşünüyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için, bir an keyfi kaçıyor insanın, ama bugün gittim ustaya hemen çevirdi düzeldi direksiyon gitmişken yağını da değiştirdim 400 km olmuştu bidahakine 1000 de gidicem..
ama bugün üzücü bir olayla karşılaştım turan güneşte önce yere yatmış bir motor ve yaklaşık 100 m gerisinde de henüz yirmilerine yeni basmış genç bir arkadaş gördüm kanlar içinde yatıyordu. muhtemelen hayatını kaybetti allah rahmet eylesin..:(
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Çok geçmiş olsun.Diğer kaza yapan arkadaşta inşallah sağdır.Allah yardımcısı olsun
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)