Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bugün düştüm

haftasonu direksiyon sınavı vardı, kursa eryamanda kaydoldum sınav yeri ttaaaa karapürçekte imiş tabii bunu sonradan öğrendim. neyse efendim sabah aradım sınava yönelik çalıştırıyorlar mı diye (tahtadan geçme filan) evet dediler öğleden sonra gidebilirsiniz dediler bende ordan da işe geçerim diye çevre yolundan yavaş yavaş gittim en az 50 km güneşin altında...

bir gittim sınav yerinde kimse yok... kursu aradım hocanın telini verdiler aradım hocayı ve bana dediki sınav bu hafta iptalllmişşş .... kursu geri aradım filan onlarında haberi yokmuşta haber vermeyi unutmuşlarda bilmem ne de...

neyse sıcak başıma geçti bide rodajdan dolayı max 60 km hızla gidiyorum... hali ile sinirlendim...

ve asıl olan bundan sonra oldu...

karapürçekten çevre yoluna çıkmak için ilerliyorum yine yavaş bir hız ile sola döneceğim arkadan dolmuş sıkıştırdı, el ile işaret ettim dönerken tam karşımda körüklü otobüs durmuş bende sanırım heyecan yaptım ve gaza ve ön frene aynı anda bastım hooppp bir anda ben yerde sürükleniyorum motor gitti otobüsün arka altına girdi...

kalktım sağımda solumda birşey yok, çevreden bikaç kişi geldi yardıma motor sıkışmış otobüsün altına çıkarttık benimle ilgilendiler.

ee tabi ehliyet yok dedim otobüs şoförü şikayetçi olursa yandık...

allahtan abi iyi çıktı salla otobüsü sende bişey yok ya dedi gitti.
    bi arkadaşta başımda bekledi bende bişey olmadığını görünce gitti, sağolsun..

velhasıl kelam bende birşey yok şükür ama motorun direksiyonu yamuldu.(yürüyor yarın ustaya götürücem)

ve cesaretim kırıldı biraz, sabahtan beri düşünüyorum iyi mi ettim kötü mü ettim motor almak ile diye. :(

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sikma canini guzel kardesim ben motoru alip ilk ciktigimda dustum hevesin kirilmasin. Cogu kisi ufak tefek dusmustur guvenligini aldiktan sonra ve tedbirli davran diktat sonra bu cesit ufak kazalar disinda pek birsey olmaz.

mploken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa genc
    serbest
     Regal Raptor DD150E
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun dostum.. sıkma canını evet motor almakla iyi ettin cesaretini kırma daha çook yolumuz var..

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Geçmiş olsun, direksiyon bir şekilde yapılır, ama bozulmuş moral o kadar kolay tamir edilmez.
    Fazla kafana takma, daha yolun başında bunlar birer tecrübe, dalgın, bozuk moral vs. dikkatin dağınıkken çek bir kenara kafanı topla sonra yola devam et.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gecmis olsun hic moralini bozma, motor tutkundanda vazgecme. Ben ehliyet sinavinda dusmustum gidonu yaptir surmeye devam et

Öner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öner İlker
    Mühendis
     YOK
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun dostum canın sağ olsun. bu tip olabilecek kazalardan dolayı bana eşimden,ailemden çevremden baskı çok fazla, elbirliğiyle motor almaktan vazgeçirmeye çalışıyorlar ama kendimi biliyorum hız merakım yok temkinliyim o yüzden vazgeçmedim alacağım inşallah. sen de aynı düşüncede biriysen cesaretin kırılmasın dostum. ama lütfen dikkat, ehliyet alana kadar da sabret canın her şeyden önemli.sağlıcakla kal

ukant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kendini iyi hissetmiyorsan hiçbir zaman yüksek dikkat gerektiren bir işle uğraşmayacaksın. Bende bu şekilde motordan düştüm ve ayak başparmağım kırıldı. Bu kaza benim motor şevkimi kırmamıştı aksine bundan sonra daha güvenli ve dikkatli nasıl binerim diye araştırmalara başlamıştım. Ta ki raporum bitip işe başlayana kadar. İşyeri benim bu kazamı keyfi olarak değerlendirip bana öyle bir baskı uygulamaya başladı ki inanamazsınız. Herkesin dilinde motor, motor motor... Biz de safız ya söyledik motor kazası olduğunu. Bir daha binme, motoru sat... her gelene açıklama yapmak durumunda kalıyordum. Resmen üstü kapalı iş hayatımla tehdit edildim. Bu durum benim öyle psikolojimi bozdu ki motorla tekrar kavuşmam tırsakça oldu. Motor sevdam tükenmedi ama bu şartlar altında nasıl devam ederim bilemiyorum. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Hevesin kırılmasın ama daha dikkarli ol.

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok geçmiş olsun iyi insanlara denk gelmişsiniz,ehliyetsiz kullanmanız zaten çok yanlış,her türlü olayda sizi direk haksız kılacak,
    Motorla sadece dümdüz giderken ön frene basın,virajlarda sağ ayak arka frende olsun,ani frende arkaya basmak daha mantıklı,öne basınca kesin kayar ön taraf,hızına görede şiddetli kaza yaparsın,
    Bence en mantıklısı en az 50 m ileriyi göremiyorsan yavaş gitmek,gerekirse 30 la 40 la ya da belki 20yle çünkü motorda ani fren yaparsan kesin birşey olur

Glt.Ozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gültekin Öztürk
    Sağlık
     Regal Raptor DD 250E -10 Spyder
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun kardeşim şevkin kırılmasın düşe kalka oluyor bu işler sadece daha dikkatli ol ve sinirliyken moralin bozukken falan binmemeye dikkat et motorda araba gibi değil daha dikkatli ve daha temkinli olmamız lazım tekrardan geçmiş olsun Allaha emanet ol cana gelmesin mala gelsin boş ver

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Çağatay çok geçmiş olsun sana birşey olmasın canın sağolsun motor tamir olur kolay ilk başta hatta sonrasında bile ufak tefek kazalar olabilir hevesini kırma yola devam :(

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)