Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun.Diğer kaza yapan arkadaşta inşallah sağdır.Allah yardımcısı olsun
    inşallah ama hiç öyle değil gibi idi, görüntü hala gözlerimin önünde... allah kazasız belasız sürüşler versin herkese...

Murat Y.
    Mühendis
     RR 250E-10 Spyder
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Büyük geçmiş olsun... :(

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun Çağatay,
    İlk zamanlarda olacak böyle ufak tefek kazalar, hatta her şer de bir de hayır vardır diyelim, bu sana iyi bir tecrübe de olacak.Bebek bile düşe kalka yürümeyi öğreniyor.Bizler de aynı misal, hata yapacağız ve motor atımızdan kayacak.Sürat olmadığı zaman korkulacak bir şey yok, şevkin kırılmasın.En fazla motorda hasar olur.Bence motor tutkundan asla vazgeçme, ömür boyu hep içinde bir ukte kalacak sonra.Hatta bundan sonra motorunu kullanmaya başladığında emin olki çok daha dikkatli olacaksın, bu sana iyi bir tecrübe oldu çünkü.

Saygılarımla kardeşim.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı cagtili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftasonu direksiyon sınavı vardı, kursa eryamanda kaydoldum sınav yeri ttaaaa karapürçekte imiş tabii bunu sonradan öğrendim. neyse efendim sabah aradım sınava yönelik çalıştırıyorlar mı diye (tahtadan geçme filan) evet dediler öğleden sonra gidebilirsiniz dediler bende ordan da işe geçerim diye çevre yolundan yavaş yavaş gittim en az 50 km güneşin altında...

bir gittim sınav yerinde kimse yok... kursu aradım hocanın telini verdiler aradım hocayı ve bana dediki sınav bu hafta iptalllmişşş .... kursu geri aradım filan onlarında haberi yokmuşta haber vermeyi unutmuşlarda bilmem ne de...

neyse sıcak başıma geçti bide rodajdan dolayı max 60 km hızla gidiyorum... hali ile sinirlendim...

ve asıl olan bundan sonra oldu...

karapürçekten çevre yoluna çıkmak için ilerliyorum yine yavaş bir hız ile sola döneceğim arkadan dolmuş sıkıştırdı, el ile işaret ettim dönerken tam karşımda körüklü otobüs durmuş bende sanırım heyecan yaptım ve gaza ve ön frene aynı anda bastım hooppp bir anda ben yerde sürükleniyorum motor gitti otobüsün arka altına girdi...

kalktım sağımda solumda birşey yok, çevreden bikaç kişi geldi yardıma motor sıkışmış otobüsün altına çıkarttık benimle ilgilendiler.

ee tabi ehliyet yok dedim otobüs şoförü şikayetçi olursa yandık...

allahtan abi iyi çıktı salla otobüsü sende bişey yok ya dedi gitti.
    bi arkadaşta başımda bekledi bende bişey olmadığını görünce gitti, sağolsun..

velhasıl kelam bende birşey yok şükür ama motorun direksiyonu yamuldu.(yürüyor yarın ustaya götürücem)

ve cesaretim kırıldı biraz, sabahtan beri düşünüyorum iyi mi ettim kötü mü ettim motor almak ile diye. :(
    geçmiş olsun biyerinde bişey yoksa sorun yok bende motorumu aldıgım gün aynı sekilde gaz ve ön frenle arabaya carpıp tamponunu kırmıstım arabanın :D aynı korku düşünce bendede olmustu geçiyo sürdükce kaza illaki oluyo ufak olsun sen sağlam ol yeterki

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)