Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

anıl algan
    turizm
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Herkese merhabalar (rica)

Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum ;

Yaşım 28 istanbuldayım , başlangıç seviyesinde 1 aylık vitessiz motorla deneyimim var. Sakin bir sürücüyüm ve 1 sene E-5 otoban vs gibi yerlere bulaşmadan başlamak üzere RR Daytona 350 almak istiyorum . Daimi araba kullanıcısıyım 8 senedir ama dediğim gibi motor deneyimim çok fazla değil hele ki vitesli hiç yok . Sizden görüş ve tecrübelerinizi rica ediyorum , birkaç sorumla beraber .

- RR Daytona 350 uygunmudur (başlangıç için)
    - İkinici el mi sıfır mı tavsiye edersiniz
    - sıfır piyasasına baktım pek anlam veremedim kimisi 11.5 kimisi 10 kimisi 9.500 fiyat koymuş .
    - sizin bir dükkan tavsiyeniz varmıdır sıfır alım konusunda istanbulda . (özellikle anadolu yakası çünkü dediğim gibi yeniyim ve otoban e-5 görmek istemiyorum henüz =)

son olarak daytona 350 ye Kuba superlight 200 baka baka geldim . Kalitesi beni pek ikna etmediği için sanırım fakat bu rakamlara çıkacağımıda düşünmemiştim açıkçası . Ve aldığım motoru 2000 km sonra satmak istemedim Kuba nın sahibindende çok fazla 1000-3000 km arası ilanına rastladım .

Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim ve tekrardan Merhaba .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin
    Başlangıç için 250 cc de yeter uzun süre satmam kullanırım dersen bütçen uygunsa 350 daha torkludur iyidir
    Vitesli makinadan rahatsız olma araba kullandığın için debriyaj kavrama sistemini bilirsin kısa sürede alışır sorun yaşamadan kullanırsın
    ikinci el az kmde temiz bir makina almak avantajlı olabilir ama sıfır olsun içim rahat etsin dersen anadolu yakasında yukarıda linki olan sponsorumuz motosikletcim (yüksel bey) tavsiye derim en uygun fiyat ondadır ararsan ismimi verebilirsin elinden gelen kolaylığı sağlar
    Daytona ve kuba arasında benim seçimim Daytonadır kendini uzun yıllardır kanıtlamış piyasada tutulan bir makinadır
    İnşallah kısa sürede gönlüne göre bir makinanın sahibi olursun

anıl algan
    turizm
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla açıkçası yorulmamış bi 2. el almak işime gelir tabi ama araba gibi bir bilgiye sahip olmadığım için ne şekilde kurcalicağımı bile bilmiyorum . Burda satan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim . beyaz istediğim için çok fazla satan yok ne yazıkki . Enazından burdan satan sizinde tanıdığınız arkadaşlar var ise içim daha rahat alırım .

bu arada ilginize teşekkür ederim Celil bey

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)