Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile Yeni başlıyorum Tecrübelerinize ihtiyacım var :)

Merhaba,
    18 yaşıma yeni bastım yıllardır almayı düşündüğüm Chooper bir motosiklete üniversite bahanesi ile kavuşucam bu yaz .
    fakat çevremde motosiklet hakkında bilgisi olan fazla insan yok bende burdan 1 2 abimize danışmak istedim 5.000 tl ye kadar bütcem var ve kız arkadaşımla beraber rahat rahat geze biliceğim okuldan eve belki arada şehirler arası seyahat yapmak için bir motor arıyorum ayrıca tek başıma sürdüğüm zamanda o motor sürmenin tatlı kokusunu verebilicek bir motor istiyorum . arıza bakımından beni üzmeyecek , yokuş yukarı giderken arkçı ile beraber zorlanmayacak trafikte sollamak istersem o hıza çıkabilicek bir motor istediğim biraz araştırdım regal raptor dd 150 e2 Yada 250 cc spy almayı düşünüyorum şimdi Sayın motor tutkunları abilerim temiz 2. el bir spy mı 150 dd e 2 mi ben hiç motosiklet sürmedim scooter tecrübem var biraz ayıca ankara da yaşıyorum yardım edebilicek olanlar varsa çok memnun olurum ve 2. el olursa da benimle almaya gidebilicek hatasını eksiğini anlayabilecek bir abimiz yazar yardım ederse inanılmaz mutlu olurum durum bu şimdiden çok teşşekür ederim iyi geceler

Doğan BARLAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan BARLAK
    Öğrenci
     Honda CBR 250 R 2016
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeşim aramıza hoş geldin inşallah istediğin makineye kavuşursun Ankara çok aktif ordaki abilerimiz yardımcı olacaktır

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba kardeşim aramıza hoşgeldin. Söylediğin kriterlere 250cc daha uygun görünüyor. Umarım en yakın zamanda istediğin makineye kavuşursun. Kafana takılan her soruya buradaki tecrübeli abilerimiz cevap verecektir.

cagtili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ankaradaki bulusmalara katil bence bir sürü cesiti orda görür rahatça aklındaki soruları sorabilirsin diye düşünüyorum (henüz ben katılamamış olsam da :( ) büyük faydası olacaktır.

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekür ederim ankaradaki buluşmalara katılmayı bende cok istiyorum inş en yakındakine katılabilirim . Peki 150 dd e 2. regalin bu motorunda herhangi bir sıkıntı var mı ? yokusta vs de kalırmıyım en cok ondan endişeleniyorum biraz komik gelebilir ama mazur görün cok yeniyim daha

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende bütçeyi 5 bin ile sinirli tuttum ve ikinci el almak istemedigim için sıfır 150 e2 aldım, bu benim ilk motorum ve daha once hic motora binmedim, diğerlerinin çekişi nasildir arıza durumu nedir bilemem, ama benim motorum şuan a kadar henüz sıkıntı çıkarmadı 600 km de [smilie=greencolorz: yokuşa gelince ardci ile birlikte 160 kg den fazla dik yokuslara tirmandim ve canavar gibi gidiyor

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cagtili Cok teşekürler :D hepiniz saolun ilgilendiniz . sıkıntı yok diyorusn yani peki motor kullanımı kolaymı usta sence titreşimdir yakıt tüketimidir hergün 40 km yol gidicem günümüz şartlarında nekadar eder o konularda bilgin var mı ?

cagatay
    memur
     dd150e2f
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    40 değil bin 40 km git titreşim yok diyemem ama rahatsız etmiyor , yakıtta15 ila 20 kkuruş arasındayakar

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Süper öyleyse peki ankarada ben bu motosikletin 0 ını nerden alabilirim seyranda oturuyorum (çankaya) o taraflarda varmıdır varsa fiyatı net kaçtır çünkü baktıkca farklı fiyatlar görmekteyim ve ruhsat ile plaka toplam kaça mal olur yardım eden herkeze cok teşekür ederim sayenizde bi çok şeyi aydınlattım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Berke aramıza hoş geldin
    RR 150 cc ler hava soğutmalıdır iyidir işini görür ama hem 2 kişi hem şehirler arası kullanım için su ve fan soğutmalı olan 250 cc ler daha uygun olur 2011 ve sonrası olan yeni kasa motorları revize edilmiş modelleri tavsiye ederim onlarda blansör var titreşim yok denecek kadar azdır
    İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)