Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Anijad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem saat
    isletme sahibi
     regal raptor spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim ama 2012 mis bu tamam simdi oldu 2014 ve desenli model olduğu için sanirim fiyat farki var yoksa dedim 600 TL civarı sivazlamislar ssirtimi dicektim
    ♣♥♦♠►T.C◄♠♦♥♣

cem saat
    isletme sahibi
     regal raptor spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı BohemAmca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69336416/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6579425/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67979464/detay

Bunlara bir göz atıp bana yardımcı olur musunuz? Birde şuan RR daytona ve spyder sıfır fiyatları nelerdir?
    Ben henuz 3 hafta önce bir 250 soyder aldım yanlız desenli olan modeli 2014 model sifir aldim cok memnunum fiyat olarak hersey dahil ruhsat plaka falan filan 9200 mal oldu yani fiyat konusunda bilgi acisindan yardimci olabilecegini dusunuyorum sana umarim gonlundeki makinayi icine sinerek en hesapli sekilde alirsin.
    ♣♥♦♠►T.C◄♠♦♥♣

BohemAmca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

REŞAT MERT SAYIN
    PROJE MÜHENDİSİ
     SUPERLIGHT 200
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet bu güzel ekibin yardımlarına çok teşekkür ederek mesajıma başlıyorum. Sizleri darlamaya devam ediyorum

Muhterem abilerim kardeşlerim, bir dosttan RR Daytona 2013 250 buldum. Eleman Seydişehire götürmüş motoru 3500km'de sadece karbüratör sorunu var dedi. Onu da ya yenisiyle değiştirecek ya da yaptıracaklarmış orada. Birde hızlı satış yapmak istedikleri için düşük fiyat tutacaklar. Sizce bu motoru almalı mıyım? Birde alırsam ne kadara almalıyım bu durumlar söz konusu olduğunda?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Evet bu güzel ekibin yardımlarına çok teşekkür ederek mesajıma başlıyorum. Sizleri darlamaya devam ediyorum

Muhterem abilerim kardeşlerim, bir dosttan RR Daytona 2013 250 buldum. Eleman Seydişehire götürmüş motoru 3500km'de sadece karbüratör sorunu var dedi. Onu da ya yenisiyle değiştirecek ya da yaptıracaklarmış orada. Birde hızlı satış yapmak istedikleri için düşük fiyat tutacaklar. Sizce bu motoru almalı mıyım? Birde alırsam ne kadara almalıyım bu durumlar söz konusu olduğunda?
    başka sıkıntısı yoksa en az 7000 bin falan eder diye tahmin ediyorum

cem saat
    isletme sahibi
     regal raptor spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

valla ederinden önce 3.500 km dceki 2013 model bir daytona neden bu tarz bi hata vermiş onu düşünmek lazım bence ve eğer bu hatayla birlikte en az 7000 gibi bi rakam olucaksa sıfır fiyatıyla karşılaştırıp öle fiyat hakkında değerlendirme yapmak lazım. Aradaki fark başkasının bindiği ve sorun yaşamaış ve sonradan düzeltilmiş bir makinaya katlanılacak boyuttaysa bende ikinci el olan tercih edilmeli . Benim nacizane düşüncem bu yönde. Tabi bunun yanı sıra yanlış anlaşılmasın en nihayetinde bu bir güç meselesi ve ben motor parçalarından ve aızalarından pek anlayan birisi değilim sadece bir öneride bulunmak istedim
    ♣♥♦♠►T.C◄♠♦♥♣

REŞAT MERT SAYIN
    PROJE MÜHENDİSİ
     SUPERLIGHT 200
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Anijad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ederinden önce 3.500 km dceki 2013 model bir daytona neden bu tarz bi hata vermiş onu düşünmek lazım bence ve eğer bu hatayla birlikte en az 7000 gibi bi rakam olucaksa sıfır fiyatıyla karşılaştırıp öle fiyat hakkında değerlendirme yapmak lazım. Aradaki fark başkasının bindiği ve sorun yaşamaış ve sonradan düzeltilmiş bir makinaya katlanılacak boyuttaysa bende ikinci el olan tercih edilmeli . Benim nacizane düşüncem bu yönde. Tabi bunun yanı sıra yanlış anlaşılmasın en nihayetinde bu bir güç meselesi ve ben motor parçalarından ve aızalarından pek anlayan birisi değilim sadece bir öneride bulunmak istedim
    Ben bu makinayı birde seydişehirden buraya getirteceğim. Açıkcası 6000TL civarına verirse almayı düşünüyorum. Yoksa 6000-7000 arasına düşük km de ve temiz görünen daytonalar var istanbulda. Bilemedim ki :(

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,608
    Beğenilmiş
    7,104

Fiyat cazipse bir servise kontrol ettirerek alınabilir karbiratör motor bloğundan ayrı bir parça olduğundan değişimi sorun değil sıkıntı olmaz
    karbiratör motorun kalbidir sorunu olursa çok canını sıkar sorun tamir edilemezse kesin çözümü değişimdir sonra sıkıntısı kalmaz ama karbiratör pahalıdır sana sorunu çözüp versinler

REŞAT MERT SAYIN
    PROJE MÜHENDİSİ
     SUPERLIGHT 200
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat cazipse bir servise kontrol ettirerek alınabilir karbiratör motor bloğundan ayrı bir parça olduğundan değişimi sorun değil sıkıntı olmaz
    karbiratör motorun kalbidir sorunu olursa çok canını sıkar sorun tamir edilemezse kesin çözümü değişimdir sonra sıkıntısı kalmaz ama karbiratör pahalıdır sana sorunu çözüp versinler
    Şimdi benim Seydişehire gidip servise kontrol ettirmek gibi bir imkanım yok ama karbüratorun tamiri daha sonra sorun çıkartabilir kolay kolay tamirle çözülmez karbüratör arızaları derseniz arayıp direkt değiştirin diyeceğim. Celil abi çok yardımcı oldun bana çok sağol.

REŞAT MERT SAYIN
    PROJE MÜHENDİSİ
     SUPERLIGHT 200
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Tekrar;
    DÜn akşam saatlerinde motor arayışımı Superlight 200 ile sonlandırdım. Yardımı geçen herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar Raptor olmasa da toplantılarınıza katılmak ve sizlerle burada sanal olan dostluğumu reele taşımak isterim. Sevgiler saygılar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,608
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Tekrar;
    DÜn akşam saatlerinde motor arayışımı Superlight 200 ile sonlandırdım. Yardımı geçen herkese çok teşekkür ederim. Her ne kadar Raptor olmasa da toplantılarınıza katılmak ve sizlerle burada sanal olan dostluğumu reele taşımak isterim. Sevgiler saygılar
    Hayırlı olsun Reşat Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)