Arkadaslar bu motorlar arasındakı farklar nedır ? Yenı bı motor almayı dusunuyorum regal raptor markasına cok sıcak bakıyorum bıraz yardım lutfen
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Arkadaslar bu motorlar arasındakı farklar nedır ? Yenı bı motor almayı dusunuyorum regal raptor markasına cok sıcak bakıyorum bıraz yardım lutfen
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Merhbalar,yukarı sağda arama butonu var,oraya merak ettiğini yaz,daha önce konuşulmuştur mutlaka,
Bir de tanışma başlığında kndini tanıtırsan seviniriz

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Musa aramıza hoş geldin önce kendini Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
Soruna gelince harf kodları modelini hangi kasa olduğunu belirtir hepsinin motor ve yürürü aynıdır kasaları farklıdır
altta modellerin resimlerini yapıştırıyorum
250e Daytona
![]()
250e-10 Spyder
![]()
250e-9 klasik kasa
![]()
250e-9b klasik kasa T gidon
![]()
Honda Shadow 750c
Kırklareli
0 Rh (+)Hepsinin +ları - leri var, daytonalar çok yakışıklı ama seleleri konforlu değil özellikle uzun yolda rahatsız edici,spyderlar çok havalı ama manevra kabiliyeti zayıf büyük şehirlerde biraz sıkıntı ama burdur da olmaz heralde( birde RR de sevmediğim tek şey depoyla motor arasındaki kocaman boşluk,en çok spyder da belli),classicler hem rahat hem de yakışıklı bence,ben t gidon kullanım,memnundum,çaylak gidon da yakışıklı ve ilerde cam takmak isteyeceksen çaylak gidonu tavsiye ederim,t gidona yakışmıyor çok zorlama oluyor,
En iyisi bir bayiye gidip hepsini görmen,hepsine binmen,zaten aralarından bir tanesi mutlaka daha fazla içine sinecektir,
Fiyat performans açısından alınabilecek en iyi motor RR bence
günaydın herkese
fotolar süper olmuş abi elinize sağlık
e-9 klasik kasa iyi hoş da titreşim uzun yolda fazla gıdıklıyor (benimki 2005 model), 80den sonra ayaklarda karıncalanma bide arkada oturan dahada rahatsız oluyor
bende bişey soracaktım balansör bu titreşimi gerçektende çokmu sönümlüyor-bilenler yardım lütfen :?:
yani daytonaya geçiş yapan titreşimi yarı yarıya farkedermi?
Konu nenickila tarafından (15.July.2014 Saat 09:48 ) değiştirilmiştir.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Egemen eski kasalarda blansör olmadığı için 80 km den sonra titreşim yapmaya başlar ama 2011 den sonrakiler blansörlü olduğu için gerçekten titreşim yok denecek kadar az hiçbir chopper makina titreşimsiz olmaz bir fırsatını bulursan harley in çalışırken üzerine otur gaz ver sonra kendi motorun sana mükemmel gelecek![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)