bi gelemdim buluşmaya bir tek şehitleri anma kortejine katılabildimm bune yahuu haftaya bir terslik olmazsa gelmeye çalışıcamm artıkk hep terslik hep terslik :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250
İstanbul
0 Rh (+)bi gelemdim buluşmaya bir tek şehitleri anma kortejine katılabildimm bune yahuu haftaya bir terslik olmazsa gelmeye çalışıcamm artıkk hep terslik hep terslik :(
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım daha burdamısınız
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ahanda çıkıyom saat 19,45
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)herkeze selam
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regal '' dd 100 E '''
İstanbul Gaziosmanpaşa 500 evler
A Rh (+)Herkese selam,!! :( Ehliyetsiz yanınızda olamadım zoru başarmadım kolaya ayak basmadım.. ve sonunda olan oldu bir kazadan döndüm geçen hafta başı bu hafta deilde Geçtiğimiz hata başı.
ÇOKŞÜKÜR FAZLA BİŞEYİM YOK KOLDA EZİLME VAR BAŞIM BİRAS YERE SÜRTÜNDÜ, SOL DİZ KAPAĞIMDA İLEŞTİ SAYILIR ALLAH CÜMLEMİZİ BETERİNDEN KORUSUN. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM
Saolsun güneşlideki servisteki mustafa ve arkadaşları saolsunlar motora bakımını yapıyorlar sabredicez engüseli ;)cuma bi aksilik çıkmazsa motor altımda yola devam biras daha sorna tabiki durmayk yok
![]()
Sizlere 2.5 aydan beri katılamadım kusuruma bakmayın sınavım yarın bugün açıklanır ehliyeTi kapar kapmaz yanınızdayım allahın izniyle... AMA dostlar benim regal 1oo lühkk heaa dikkat edin :D Sizlere katılmaya elimden geldiği kadar olucam..
EHLİYET SİTESİ KUDURTDU BENİ HABİRE AÇMADI DÜNDEN BERİ , ZATİ 11 - 12 MİYMİŞ DİREKSİYON DA ONUDA ATLATTIKDAN SONRA EVEL ALLAH DAHA Bİ ENGEL KALMIYO SONRA MOTORUN GİTTİĞİ YOLDAN GİTMEYE DEVAM... selametle kalın k.i.bakın byee![]()
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)eeee 100 lük olmuşta ne olmuş motorun ......sen bize kucak aştıktan sonra ooohhhoooooo bakarız deneriz gezeriz baktıkki bize uyamıyan ha o zaman biz sana uyarız be kardeşim hala anlamadınmı bizim siteki dostluk kardeşlik böyle bişey işte hayırlısı ile al ehliyetinide amaaa ehliyet demek herşey demek değil her zaman kerkesin senden daha acemi olduğuna inanarak sürüşüne devam et...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hani ne oldu ya toplanamadınızmı yoksa yeri mi bulamadınız.
Bulamadı iseniz bana haber etseydiniz ya Angara dan gelir size yolu tarif ederdim.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşım geçmiş olsun. Kaza nasıl oldu bilmiyorum ama kafada sürtünme olayı olduğuna göre çooooook çok ucuz atlatmışsın. Kafatasımızı koruyan sadece kuru kemik. Kasksız oldu mu şimdiCapiTan QusDo Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Kask-mont-dizlik ile bu hasarların hiçbiri olmazdı. Aman dikkat be arkadaşım, üzülmeyelim sonra :(
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Hala aklınız bir karış havada kasksız korumasız 100 metre bile gitmeyin bunu yüzlerce kere söyledik, bu site üyelerinden kötü haber duymak istemiyorummmmm.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)arkadaşlar ben akşam resim çekmeyi unuttum. --zati kimse çekmedi galiba--
o halde buluşmadan sonra yaptıklarımızın resimlerini göndereyim isterseniz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Röne Parktan ayrıldıktan sonra siz evlerinize sıcak yataklarınıza doğru yol alırken
biz Arzum belası ile birlikte Beşiktaş'a gittik. Meydanda Yeni Türkü konseri vardı![]()
bu ben (pek belli olmuyor ama - Arzum beceriksizi çektiği için
Bu da Arzum (benim çektiğim nasıl belli oluyor dimi :evil:
bunnarda Yeni Türkü...
koskoca konserden sadece 1 şarkı dinleyerek oradan ayrıldık --acaba neden???--
soora dondurma yedik
nasılda götürüyor dondurmaları...
Arzuma geç önünde dur dedim durmadı
banane bende böyle çektim :P :P :P
ondan sonrada Arzumu ıssız biyerde bırakıp hızla uzaklaştım ordan
heralde artık ne evini ne de bizi bulamaz
bizde kurtuluruz ondan niihaaahaaaa![]()
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)