Ben birşey anlamadım biraz açık yazarmısın komutan.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ben birşey anlamadım biraz açık yazarmısın komutan.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hani tavırlı tavırlı yazan arkadaşlarda biri değilmi
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Aslında haklısın bu topikteki ilk mesajındada garip cümleler var kimlik fotokopimi de istermisin gibi bu arkadaş sanırım nerde olduğunun farkında değil.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)aslansın baba gözünden bişi kaçmıyo o zaman bi özürle bida başlasın o zaman eyvallah
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://www.regalraptor.net/forum/vie...r=asc&start=15
bu linke de bir göz atmanızı tavsiye ederim...
Eğer arkadaş bu forumda devam etmek istiyorsa dileyeceği birçok özür var...
Umarım özrü kabahatinden büyük olmaz, böylece ancak foruma layık olur...
yol yapalım yol
TürkiyeAbi varya hepinizin yazdıklarını okudum:D keske kendimi bastan tanıtsaydım aam kötü bi haberim var mustafanın yanında çalısmıyorum artık bazı olaylar oldu ayrılmak zorunda kaldım hepiniz saolun bende en basta birden bire asabilestim Af ola:D
Gözleri Kanlı Vucudu Façalı Çekmiş Cigarayı Yürüyor Bir Delikanlı Bakısları Mahsun ama Belalı Hayat Küsmüs ama Dostlara Sevdalı Çüngü O Bir GAZİ OSMAN PAŞA'lı
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ukala Nickli Üyeden Alıntı
koçum keskin sirke kabına zarar verir sende öyle yaptın bizim siteyi sen başka sitelerle karıştırdın ama öyle değil sen hata yaptın her zaman derim ve derler insanları kırmak dal kırmaktan daha kolaydır ... ama kazanmak yaaa kazanmak çok zor senin işinde çok zor bakalım bizleri nasıl kazanacaksın şimdi benim hayalimde cahil görgüsüz .insanlarla diyalog kurmasını bilmiyen ,büyük küçük takmıyan kendini beğenmiş sonradan görme bir zaat gibisin hayalimde ve düşüncemde inşallah öyle değilsindir bi toplantıya gelde seni tam tanıyalım kendimizi tanıtalımmmm .. biraz ağır yazdım ama kusura bakma gel tanışalım kaynaşalım bu fikirlerimiz belki o zaman değişir.
Türkiyeaslanburclu bu dediğin toplantıda yüzyüze görüşeceksek seni görmek için özel gelicem sen hiç merak etme tanısırız yüzyüze görürşüz bügüyümüze saygımızı gösteririz ama sen böyle kelimeler kullanırsan ne saygı nede sevgi görürsün toplandıda seninle görüşmek üzere sabırsızlıkla bekliyorum
Gözleri Kanlı Vucudu Façalı Çekmiş Cigarayı Yürüyor Bir Delikanlı Bakısları Mahsun ama Belalı Hayat Küsmüs ama Dostlara Sevdalı Çüngü O Bir GAZİ OSMAN PAŞA'lı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)