Aslında yazımda eksik olan bir de benim motorsiklete binme hikayem var ki, onu da eklersem herhalde eşin okuduğunda daha da anlamlanacak yazdığım yazı.
Şöyle ki;
Eşimin 6-7 yaşlarındayken babası ile geçirdiği ufak bir motorsiklet kazasından korkması dolayısı ile, 1990 da evlenene kadar motor tepesinde olan ben, evlendikten sonra motor sevdama uzunca bir ara vermek zorunda kalmıştım eşimi kırmamak, onun korkusuyla boğuşmasını engellemek için.Ancak 4 yıl kadar önce evliliğimizin 20. yılında artık taşların yerine oturmasına güvenerek, bir anda 125 lik Mondial scooter a binmeye başladım.Eşimle ufak tefek tartışmalar olsa da, ufak kasa olması dolayısı ile onu ikna ettim ve hatta 1 yıl kadar sonrası onu da ilk önceleri yavaş yavaş giderek kendi rızasıyla artçı yapmaya başladım.Korkularını zaman içerisinde yenmişti.
Chopper motor en büyük hayalimdi ancak yüksek cc olmaları dolayısı ile eşimi ikna edemiyordum.
Eşim hep motorsiklet kazası ile bir gün hasatahanelere düşeceğimi tahmin ederken, düğünde damadın zıplarken ayağıma basması sonucunda hastahanelere düşmem sonucunda, hep bana büyük motora karşı çıkarken, eski sağlığıma kavuşur kavuşmaz kendisi teklif etmişti artık istediğini al diye.
Ve ekledi :
''Eğer seni kaybetseydim, hayatındaki en büyük hayalini benim engellemem yüzünden yaşayamadan ölecektin.Onun vicdan azabıyla ben de kahrolacaktım.Tamam sana chopper bir motorsiklet ben alacağım.Ancak bir şartla :150 cc üzeri yasak :D
Motorun cc ni çok büyütememiştim ama kasasını büyütmüştüm :D
Eh sonunda zararın neresinden dönülse kardır misali, 125 cc den az da olsa terfi ederek, 150 cc klasik chopper RR umu aldım 3 ay kadar önce.
Ve şimdi eşimle birlikte gezmeye başladık chopper motorumuzla.Nereye gidersem onu da yanımda götürmeye gayret ediyorum.Ortalama 80-90 km hızla (bazen araç sollamalarda hariç) katediyoruz yollarımızı.Tek şikayetim 100 km ve üzerine çıkar çıkmaz böbreklerime yediğim yumruklar yavaşlamam için))
NOT :Nasıl bir chopper motor alacağımı araştırırken tesadüfen internetde RR ları bulmuştum.Onları araştırırken de bu forumu bulmuştum.Ve forumda senin motor gezinin hikayesini okuyunca da, ''tamamdır bu iş, ben aradığımı buldum, RR alacağım'' dedim.O zamanlar henüz üye olmadığım için foruma sana teşekkür edememiştim.Daha sonrası senin kaza başlığında sana geçmiş olsun demiş teşekkür edebilmiştim.Tekrar çok çok teşekkürler bana güzel bir motor aldırmaya vesile olduğun için.
Motorunla eşinle birlikte yollarda olman temennilerimle.

RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)
))