Merhaba Arkadaşlar,
Beyaz RR Daytona 350 ile ilgileniyorum. Kısmetse ikinci el veya yeni bir tane almak istiyorum ama kafam karışmış durumda. Bayadır sitelerden ve sahibinden de takip ediyorum. Anladığım kadarıyla RRları Emre Motor getiriyor Türkiye'ye sadece. Benim beğendiğim kasa beyaz rengi 2011 yılından itibaren var ve son zaman kadar 2012-2013-2014 tek tük görmüştüm o da trafiğe çıkışıdır diye ciddiye almamıştım. Şimdi artık Emre'de veya Hüner'de de görüyorum 2014 modelleri. Belirgin bir farkları var mı eski modellerden acaba ?
Birde kasalarda fark gözükmese de gidonlarda, koltuklarda fln ufak tefek değişiklik olan forogtaflar görüyorum. Benim başından beri kafamda olan model şu
sıfır böyle bulamayacağıma eminim ama sonradan kendim yaparım diye umud ediyorum. Bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış düşünüyorum tabi. Bu parçaları Türkiye'de bulmam mümkün olur mu ?
Fiyat konusunda da farklı sıfır fiyatlar var. hangisinin gerçek olduğuna emin olamıyor insan. Forumda bir arkadaş Ankaraydı sanırım 9bin küsür üzerinden pazarlık edip sıfır almış diye aklımda kaldı yanlış hatırlamıyorsam 350 daytona için. ama emrede 11.150 gözüküyor. Bir bşka yerde 11.500. Tabiki fark olacaktır ufak tefek ama 9bin neresi 11bin neresi![]()
Çok binmek istiyorum bi daytonaya ama kılım iştebeni biraz aydınlatacak ve bu kargaşadan kurtaracak biri çıkar mı acaba ? En başta bu uzun yazıyı okuyacak kadar sabırlı biri
![]()

gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)