Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    deathbasist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Koyun
    pc programlama
     Regal Raptor DD 250e-9b
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

kasislerde gelen şangırtı sesi yardım....

Arkadaslar kasislerden cok sert gecmedigim halde arka teker tarafından motorun altından bi şangırtı sesi geliyor bu normalmi yoksa birşeylermi gevşemiş yardımınızı istiyorum ilk şüphelendiklerim zincir acaba korumalığa çarpacak kadar gevşemiş olabilirmi yada ayaklıkmi gevşek yarın bakima gidiyorum eger tecrube edindiginiz önerileriniz varsa onlarıda sıktırayım şu şangırtıdan kurtulayım şimdiden teşekkürler. ..
    HERKEZE KAZASIZ BELASIZ RAPTORLAR...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Hüseyin dediğin gibi zindirden olması büyük olasılık onun dışında sağ taraftakı yan kapağın altında yedek takım kutusunun içinde birşeyler varsa oda ses yapabilir serviste araştırır bakarsanız daha doğru sonuç alırsınız kolay gelsin

Hüseyin Koyun
    pc programlama
     Regal Raptor DD 250e-9b
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla gidecegim yerde servis degil daha onceki motorumuda oraya goturmustum bursada servis olmadigi icin mecburen bana yakin ve gecen sefer memnun kaldigim icin bey moto diye bi tamirhaneye gidicem bursadan onerisi olan arkadaslar varsa daha iyi bir yerede gidebilirim bursa rr da konu actim ama cevap cikmadi neyse umarim zincirdendir avadanlik kismini bosaltmistim ordan gelmedigi kesin Celil abim teşekkür ederim.

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı deathbasist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla gidecegim yerde servis degil daha onceki motorumuda oraya goturmustum bursada servis olmadigi icin mecburen bana yakin ve gecen sefer memnun kaldigim icin bey moto diye bi tamirhaneye gidicem bursadan onerisi olan arkadaslar varsa daha iyi bir yerede gidebilirim bursa rr da konu actim ama cevap cikmadi neyse umarim zincirdendir avadanlik kismini bosaltmistim ordan gelmedigi kesin Celil abim teşekkür ederim.

Alıntı deathbasist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bursada yetkili regal raptor servisi varmı garanti kapsami içinde bakim yaptirmak istiyorum yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...

Alıntı Tanju Mayda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre motorun bayi sayfasında Bursa da yok görünüyor.Aşağıda linkden sana en yakın yer Yalova gibi geldi bana.

http://www.motorland.com.tr/marmara.htm

'''''''''bursa rr da konu actim ama cevap cikmadi'''''''''''

Diye yazmışsın.

Motorun garanti kapsamında olduğundan, yağ değişimini yetkili bayiden onaylatman gerekli.Yoksa otomatikman motorun garanti kapsamı dışında kalır.Sana daha önce yazdığım linke baksaydın Yalova da yetkili bir RR bayii olduğunu görecektin ya da farketmedin.

Saygılarımla.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Aynı sesler benim motorumdanda geliyor. Servise sordum normal olduğunu söyledi. Sesin zincirden kaynaklandığını söyledi.

Hüseyin Koyun
    pc programlama
     Regal Raptor DD 250e-9b
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tanju hocam eywallah cevap bi sen yazdında bursa yalova arası yol yapabilecegim bi vaktim yok malesef ben bursada servisi varmı diye sormuştum bugün özel serviste yaptırdım garanti yandı ama sağlık olsun bu arada sesi bugün büyük ölçüde çözdük ama yine kasislerde rolantide giderken azda olsa gelio zinciri gerdiler fakat yapısı gereği yinede o sesin normal olduğunu söylediler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)