Hüseyin dediğin gibi zindirden olması büyük olasılık onun dışında sağ taraftakı yan kapağın altında yedek takım kutusunun içinde birşeyler varsa oda ses yapabilir serviste araştırır bakarsanız daha doğru sonuç alırsınız kolay gelsin![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hüseyin dediğin gibi zindirden olması büyük olasılık onun dışında sağ taraftakı yan kapağın altında yedek takım kutusunun içinde birşeyler varsa oda ses yapabilir serviste araştırır bakarsanız daha doğru sonuç alırsınız kolay gelsin![]()
Regal Raptor DD 250e-9b
BURSA
0 Rh (+)Valla gidecegim yerde servis degil daha onceki motorumuda oraya goturmustum bursada servis olmadigi icin mecburen bana yakin ve gecen sefer memnun kaldigim icin bey moto diye bi tamirhaneye gidicem bursadan onerisi olan arkadaslar varsa daha iyi bir yerede gidebilirim bursa rr da konu actim ama cevap cikmadineyse umarim zincirdendir avadanlik kismini bosaltmistim ordan gelmedigi kesin Celil abim teşekkür ederim.
HERKEZE KAZASIZ BELASIZ RAPTORLAR...
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)
'''''''''bursa rr da konu actim ama cevap cikmadi'''''''''''
Diye yazmışsın.
Motorun garanti kapsamında olduğundan, yağ değişimini yetkili bayiden onaylatman gerekli.Yoksa otomatikman motorun garanti kapsamı dışında kalır.Sana daha önce yazdığım linke baksaydın Yalova da yetkili bir RR bayii olduğunu görecektin ya da farketmedin.
Saygılarımla.
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Aynı sesler benim motorumdanda geliyor. Servise sordum normal olduğunu söyledi. Sesin zincirden kaynaklandığını söyledi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)