Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bot tavsiye

ukant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bot tavsiye

Güvenliği elden bırakmamak lazım. Siz ne kadar dikkatli olursanız olun birileri hata yapar. O yüzden hem beni koruyacak hem de motoruma yakışacak chooper tarzına uygun bir bot almak istiyorum. Nerden almalı, ne almalı, sizin kullandığınız marka ve satın aldığınız yerler neresidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu konuda pek kimsenin tavsiyesi yok herhalde Uygun mağaza veya internetten alışveriş önerilerinizi bekliyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ukant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda pek kimsenin tavsiyesi yok herhalde Uygun mağaza veya internetten alışveriş önerilerinizi bekliyorum.
    İşin aslı bot kullanan chopper kullanıcısı pek yok çünki bot vites pedalının altına girmiyor veya zor giriyor alırsan burnu ince ve ön üst ayak bileği dönüş yerinin mutlaka körüklü model olması gerekiyor diğer modellerle makinayı kullanamazsın
    Ve alırken mutlaka motorla git botu giyip motor üstünde deneyerek al

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işin aslı öyle olabilir Celil abi de ben bir kez kaza geçirip ayağımdan sakatlandığım için aynı şey yüzünden başıma bir daha iş açılmasın istiyorum Resimlerde bot giyen arkadaşlar görüyorum, spor ayakkabı giyen de var ama olur ya kazanın ne zaman nerde geleceği belli olmaz. O an için hazırlıklı olmak için ayak koruması ne tavsiye edersiniz?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    işin aslı öyle olabilir Celil abi de ben bir kez kaza geçirip ayağımdan sakatlandığım için aynı şey yüzünden başıma bir daha iş açılmasın istiyorum Resimlerde bot giyen arkadaşlar görüyorum, spor ayakkabı giyen de var ama olur ya kazanın ne zaman nerde geleceği belli olmaz. O an için hazırlıklı olmak için ayak koruması ne tavsiye edersiniz?
    Tabiki ilk kural alabileceğin tüm güvenlik tedbirlerini almak ayak koruması içinde botttan başka seçenek yok ama chopper için ayak bileklerinini koruyan yarım bot modelleri en uygun modeller Bir marka öneremicem ben o konularda pek araştırmacı değilim bilğisi olan arkadaşlar varsa yorum yaparlar diz için dizlik üst beden için fuul korumalı mont ve kask için güvenlik sertifikası olan bütçeye göre en sağlam kaskı almak

Eyüp Becerir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eyüp Becerir
    Yönetici
     Yamaha MT 07 ABS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Güvenliği elden bırakmamak lazım. Siz ne kadar dikkatli olursanız olun birileri hata yapar. O yüzden hem beni koruyacak hem de motoruma yakışacak chooper tarzına uygun bir bot almak istiyorum. Nerden almalı, ne almalı, sizin kullandığınız marka ve satın aldığınız yerler neresidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Merhaba ben sahsen YDS diablo modelini kullanıyorum. Bot ve çizme modeli var. Ben çizme kullanıyorum. Bu modelle pedalları çok rahatlıkla kontrol edebiliyorum. Tavsiye edilir

eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben YDS Diablo yarım bot kullanıyorum. Vites ile ilgili sorun yaşamadım, ancak 1 ay dolmadan sağ tarafın tabanı deforme olduğu için garantiye gönderdim, söküp yeniden dikeceklermiş. Ayrıca pek rahat değil, keşke almadan önce başka markalar da deneseydim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)