Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

HEPİNİZİ PATRONLARINIZA ŞİKAYET EDECEĞİM

Gündüz mesai saatlerinizde iş yapmayın şıkır şıkır mesaj yazın okuyun, MSN'de "mesaj geldi" diye haber bekleyin. Her gün 100lerce mesaj okumak zorunda bırakın, akşamları ise "Tık" yok. Bu nasıl çalışmaktır. Ayıp Ayıp. Ülkenin iş gücünün verimliliğini sıfıra düşürdünüz. RR kullanmak bağımlılı yapmıyor belki ama bu rr.net sizi bağımlı yapmış. İşe dikkatinizi veremiyorsunuz. İşte iş yapın evde mesaj yazın. Hadi bakiim. Hadi.
    Not: Sözüm kendi kendinin patronu olanlara ve işsizlere değildir.

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Re: HEPİNİZİ PATRONLARINIZA ŞİKAYET EDECEĞİM

Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
    Gündüz mesai saatlerinizde iş yapmayın şıkır şıkır mesaj yazın okuyun, MSN'de "mesaj geldi" diye haber bekleyin. Her gün 100lerce mesaj okumak zorunda bırakın, akşamları ise "Tık" yok. Bu nasıl çalışmaktır. Ayıp Ayıp. Ülkenin iş gücünün verimliliğini sıfıra düşürdünüz. RR kullanmak bağımlılı yapmıyor belki ama bu rr.net sizi bağımlı yapmış. İşe dikkatinizi veremiyorsunuz. İşte iş yapın evde mesaj yazın. Hadi bakiim. Hadi.
    Not: Sözüm kendi kendinin patronu olanlara ve işsizlere değildir.
    aha... ŞANTAJ...

benim korkum yok çünkü cuma günü kovuldum... :P (3 gün öyle uykusu yapıyordum da)

HANDO aylak kalmıştır
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Aha yandık valla abim napıyon ya şurda bi zevkimiz var patron matron karıştırma şunları ağız tadıyla bi muabaet edelim :P :P :P :P
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla beni bağlamıyo :P istediğin kadar anlat şikayet et anlamazlar adamlar türkçe bilmiyo
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

:mrgreen: valla benim patronumun işine gelir.Adam beni sadece formu okurken masamın başında görebiliyor onun dışında araziyim :D

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Beni zaten fişlediler internetim takip ediliyor ayrıca motosikletle mesaiye gelişimden rahatsızlık çıktı yasakladılar....giriş kapısına bile park ettirmiyolar neymiş efendim motorum büyükmüş çok yer kaplıyormuşş :lol: :lol: :lol: :D :D
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

Vallahi benim işime gelir.kıdem tazminatı alırım. benim kadar deli gibi çalışacak keriz bulamayacakları için beni bir süre sonra geri alırlar. tazminat 'ta bana kalır.

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bu konu gerçekten çok vahim boyutlarda, sabah geliyoruz hemen açıyoruz interneti bir başlıyoruz yazmaya aaaa öğlen olmuş işler ne olacak yarın yaparız eeee yarın da aynı şekilde oluyor nasıl olacak bende şikayetçiyim bu işi biraz abartıyoruz gibi geliyor, ben bir ara dediğiniz gibi yaptım akşam evden girdim ulaaaaa bu seferde evde kıyamet koptu, en iyisi ayarı iyi yapmak yoksa hayatımızı etkiliyor bu internet, ama msn e fazla karşı değilim bütün arkadaşlar her an karşında, en ufak bir sorunda sorabileceğin bir sürü insan var hemen de karşında ne güzel değilmi ama bu msn ide farklı amaçlarla kullanırsan onun da suyu çıkar, ama ben bir patron olarak iş yerimde bu işlere fazla izin vermem.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ben hiç yazmıyom... herkeş benim gibi yapsın.... :P :P :P :P şölle arada sırada bi bakıp çıkıyom siteye..... :P :P :P
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    ben hiç yazmıyom... herkeş benim gibi yapsın.... :P :P :P :P şölle arada sırada bi bakıp çıkıyom siteye..... :P :P :P
    Yuf olsun be yaw 2200 mesajı Lunatic Ahmet mi yazdı. Adamı işyerinden arıyorum Ahmet Çarşamba akşamı Ankara RR toplanıyoruz diye adam işini bırakıp da siteye bile giremiyor, haydi neyse de msn de kapalı.
    Müslüm Baba zaten hiç yazmaz hele msn hiç açmaz açtımı da Güzel ve heyecanlı şeyler anlatır. Dün akşam 1 saat Kaldera ile birlikte bize anlattı gençlik hikayelerini, merak eden varsa sorsun Müslüm Baba ya ne anlattığını. :D
    Bana göre hava hoş benim patronun da motoru var, artı 12 silindir bir sürür de oyuncağı var. Motoru Holding garajında yatıyor, beni görse de motorla ya şu benim motor garajda paslanmasın bir iki tur at dese de sonunda faydasını mı görürüz kırmızı kart mı görürüz o zaman belli olur.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)