Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CemalAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

İlk Motorum... Yardım !

Merhaba arkadaşlar ben Forum'a yeni katıldım. Sizlere bir sorum olacaktı.

Bir motorsiklet almak istiyorum uzun zamandır hayalim. Chopper hayranı olduğum için bir cruiser almayı düşünüyorum.

1. Sorum: Uzun araştırmalar sonucunda Regal Raptor ve Hyosung arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz. Regal Raptor'u kullanıpta çok sorun yaşayanda var çok memnun olan da var. Bu kullanımdan doğan bi sorundur diye düşünmekteyim. Hyosung'da Kore malı olduğu için öneriliyor. Alırsam sıfır almayı düşünüyorum.

2. Sorum: Arkadaşlar ben biraz büyük bir cüsseye sahibim 185 boy 110 kiloyum :D düşük hp'li bi motor beni taşıyamaz galiba bu durumda bana hangisini önerirsiniz.

3. ve Son Sorum: Önereceğiniz motorsikletin yakıt tüketiminden litre/km hesabına göre biraz bahsederseniz çok memnun kalırım.

Şimdiden çok teşekkürler. Esen kalın.

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bende 2 ay boyunca arastırdım sonunda regar raptor DD250 klasik motor aldım.
    allah kolaylık versin. o stresi cok iyi biliyorum.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin Cemal. Umarım güzel bir cruiserın olur en kısa zamanda.

Sorulara gelelim;

1. Sorunun cevabı belli; forumun adı Raptor Riders olduğuna göre RR tercih ediliyor ağırlıklı olarak. :mrgreen: Sorun yaşayanlar elbet oluyor ama istisnalar dışında eğer sen Regal Raptor'ına iyi bakarsan o da seni çoook uzun zaman sırtında yorulmadan taşır.
    2. soru için benim önerim uzun ve geniş arkadaşlara daha çok yakışan Spyder modeli. 250cc ve 350cc olanları var; 250cc de seni rahat taşır ama bütçen uygunsa 350cc tercih et derim.

3. soruya gelince; 250 ve 350cc arasında yakıt olarak çok fark olmuyor. 100km'de ortalama 4 - 4,5 litre diyebiliriz.

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sağolasın Ruberjack inşallah bulurum Emrehan kardeşim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim aklıma RR yatıyor zaten ama yokuşlarda bayılma oluyor deniyor bide ben ağır olunca ne olur diye bi düşünmedim değil Yalnız bu söylediğin yakıt tüketimi şehir içimi şehir dışımı eğer şehir içiyse mükemmelmiş :D
    Konu CemalAslan tarafından (13.August.2014 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CemalAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Ruberjack inşallah bulurum Emrehan kardeşim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim aklıma RR yatıyor zaten ama yokuşlarda bayılma oluyor deniyor bide ben ağır olunca ne olur diye bi düşünmedim değil Tekrar teşekkür ederim.
    Bende RR 250cc klasik kısa kasa var; her yaz hanımla beraber motora atlayıp tatile gidiyoruz. Motorda yaklaşık olarak 130-140 kg yükle (ben, hanım ve çantalar.) yaklaşık 2000 km yol yapıyoruz; şimdiye kadar hiç bayılmadı. Defalarca Torosları aştık hem de.

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende RR 250cc klasik kısa kasa var; her yaz hanımla beraber motora atlayıp tatile gidiyoruz. Motorda yaklaşık olarak 130-140 kg yükle (ben, hanım ve çantalar.) yaklaşık 2000 km yol yapıyoruz; şimdiye kadar hiç bayılmadı. Defalarca Torosları aştık hem de.
    Oh ne güzel Benim ilk vitesli motorsikletim olacak bu biz zorlanma yaşamam değilmi Bide ağbi bu söylediğin yakıt tüketimi şehir içi mi şehir dışı mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın heyacan işte

sirinbaba can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Ayaz
    Satış Uzmannı
     Hyosung GV 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhabalar,

Hayırlısı olsun,ben de senin gibi gitgel yaşamıştım.Uzun araştırma sonucu gv 250 aldım .Lakin boyunuz uzun gv250 kısa ve tok bir makinadır sport crusier sekmentidir.RR daytona ve Spyder ,uzun ve şıktır tercihiniz o yönde olabileceği kaanatindeyim.

Kolay Gelsin.

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşgeldin, keşke kendini tanıtsaydın memnun olurdum/duk,
    Emrehan gerekli cevapları vermiş zaten, ek olarak çekiş güçü çok yüksek RR ın, o konuda hiçbir sıkıntı yaşamazsın.150 cc RR ile 150 kg motor üzerinde 160 kg yük ile ortalama 30-45 derecelik yokuşda , yokuş başında 30 km hız ile başlamışken, 1-1,5 km lik yokuşun sonunda 110 km hızdaydım.RR lerin torg u yüksektir.BU arada bilgin olsun, 150 cc lerin ortalama yakıtı 100 km de 3 lt civarları.
    Tavsiyem ise cüssene göre 250 veya 350 lilik RR
    Ya da tüm RR modelleri üzerine otur ve fotoğrafını çektir.Hangisi yakışırsa onu al.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)