Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CemalAslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sağolasın Ruberjack inşallah bulurum Emrehan kardeşim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim aklıma RR yatıyor zaten ama yokuşlarda bayılma oluyor deniyor bide ben ağır olunca ne olur diye bi düşünmedim değil Yalnız bu söylediğin yakıt tüketimi şehir içimi şehir dışımı eğer şehir içiyse mükemmelmiş :D
    Konu CemalAslan tarafından (13.August.2014 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CemalAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağolasın Ruberjack inşallah bulurum Emrehan kardeşim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Benim aklıma RR yatıyor zaten ama yokuşlarda bayılma oluyor deniyor bide ben ağır olunca ne olur diye bi düşünmedim değil Tekrar teşekkür ederim.
    Bende RR 250cc klasik kısa kasa var; her yaz hanımla beraber motora atlayıp tatile gidiyoruz. Motorda yaklaşık olarak 130-140 kg yükle (ben, hanım ve çantalar.) yaklaşık 2000 km yol yapıyoruz; şimdiye kadar hiç bayılmadı. Defalarca Torosları aştık hem de.

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende RR 250cc klasik kısa kasa var; her yaz hanımla beraber motora atlayıp tatile gidiyoruz. Motorda yaklaşık olarak 130-140 kg yükle (ben, hanım ve çantalar.) yaklaşık 2000 km yol yapıyoruz; şimdiye kadar hiç bayılmadı. Defalarca Torosları aştık hem de.
    Oh ne güzel Benim ilk vitesli motorsikletim olacak bu biz zorlanma yaşamam değilmi Bide ağbi bu söylediğin yakıt tüketimi şehir içi mi şehir dışı mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın heyacan işte

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CemalAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oh ne güzel Benim ilk vitesli motorsikletim olacak bu biz zorlanma yaşamam değilmi Bide ağbi bu söylediğin yakıt tüketimi şehir içi mi şehir dışı mı ? Çok soru sordum kusura bakmayın heyacan işte
    Cemal ben de motorumu almadan önce aynı yollardan geçtim ve bu forum sayesinde kararımı verdim. Benim de ilk vitesli motosikletimdi bu arada.
    Daha önce otomatik vites de olsa motosiklet kullandıysan çabucak alışırsın.
    Yakıt tüketimi ortalamaydı. Şehir içinde biraz üstüne çıkabilir, şehir dışında altına düşebilir. Çeşitli faktörler var; motoru zorlamadan kullanırsan; bujilerinde, karbüratöründe, hava filtrende sorun yoksa; senkron ayarın, subap ayarın yerindeyse yakıt tüketiminde alt sınıra yaklaşırsın; tersi durumda üst sınırı zorlarsın.

Cemal ASLAN
    Üniversite Öğrencisi
     YOK
     Kırşehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emrehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cemal ben de motorumu almadan önce aynı yollardan geçtim ve bu forum sayesinde kararımı verdim. Benim de ilk vitesli motosikletimdi bu arada.
    Daha önce otomatik vites de olsa motosiklet kullandıysan çabucak alışırsın.
    Yakıt tüketimi ortalamaydı. Şehir içinde biraz üstüne çıkabilir, şehir dışında altına düşebilir. Çeşitli faktörler var; motoru zorlamadan kullanırsan; bujilerinde, karbüratöründe, hava filtrende sorun yoksa; senkron ayarın, subap ayarın yerindeyse yakıt tüketiminde alt sınıra yaklaşırsın; tersi durumda üst sınırı zorlarsın.
    Eyvallah Emrehan Ağbi çok yardımcı oldun bi çaylağa teşekkür ederim
    MOTOSİKLET BİR HAYAT FELSEFESİDİR. FELSEFENİ DEĞİŞTRMELERİNE İZİN VERME !

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)