merhabalar ben bay B ( MR. B.) istanbulda yaşıyorum öğrenciyim ve 23 yasındayım kendimi bildim bileli motora merakım var yanlız ailem hiç bi zamn izin vermediği için motor almak bi yana yanına bile yaklasamıyordum ( not ailemde gençliğinde motor kullanmayan yoktur bay lı bayanlı hepsi kullanmıstır) 2 hafta önce babamla karsılıklı sohbet ederken azımdan scooter kullandığımı kacırdım sasırdı sürdüğümü bilmiyorrmus ehliyet sordu almadığımı ama izin cıktığı zaman 3 ay içinde alacağımı belirttim sans o dur ki yaklasık 1 saat sonra bi yakınımızın motoruyla bir yere giderken yola 3 kisi atladı bende kornaya bastım arkasını dönüp yüzüme bakan kisi babamdı ve o an napacağımı bilemedim tek dediğişey eve git ve beni bekle oldu 20 dk lik yolu 7 dk de nasıl aldım hala hatırlamıyorum korku iste eve gelir gelmez ehliyet almamı ve motor arastırmamı istedi ama ceza olarak ehliyetimi ve motorumu benim almamı söyledi seve seve kabul ettim simdi ocak subat gibi bir RR DD 250E-9 nin 2. el ini alıp ilk vitesli tecrübemi geçirmeyi düşünüyorum kısmet olursada 2015 ağustos gibi istanbuldan cundaya motorla gitmeyi planlıyorum gerçi söylemediğim bir sey var abim kızıyor volvo gibi bi arabayı pert etin 2 teker neyine diye ama gönül dinlermi motor bende çocukluk aşkı. siz değerli ustalarım ve büyüklerime sorum su başlangıç için RR DD 250E-9 uygunmudur ve 2015 ağustos da 300- 400 km yol ile uzun yol nasıl olur ? ve alacığım motor ortalama 2006 ve 30.000 km de felan olur diye tahmin ediyorum uygunmudur ?

yok
istanbul
0 Rh (-)
Hikayen güzelmiş her ceza keşke öyle olsa
Bu arada 2011 üstü modellerde balansör mevcuttur titremeyi en aza indirgemek ve sürüş standartını arttırmak içindir. Her abimiz 2011 üstü önerir bende onların önerisiyle aldım motorumu çok fazla olmadı. Keçi gibi mübarek banamısın demiyor