Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amortisörler bozulmuş olabilir???
    amortisörün bozulmasına sebep ne olabilir peki? zaten rodajdayım, çok sakin kullanıyorum. öyle sert bir şekilde çukura filan girdiğim de yok. öyle bir problem olsa Ali Usta ayarı yaparken fark ederdi diye zannediyorum. bozulma değil de daha çok üretim hatası üzerinde duruyorum ancak :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amortisörün bozulmasına sebep ne olabilir peki? zaten rodajdayım, çok sakin kullanıyorum. öyle sert bir şekilde çukura filan girdiğim de yok. öyle bir problem olsa Ali Usta ayarı yaparken fark ederdi diye zannediyorum. bozulma değil de daha çok üretim hatası üzerinde duruyorum ancak :|
    Bencede üretimsel bir hatada olabilir ali usta durumu detaylı incelesin kararı ali usta verecek

uni88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evren GÜN
    İç Dış Mimari CG
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ferhat dostum; Selenin en arkadaki çamurluğa bağlanma vidası epey bi uzun yolcu aldığında arkaya, eğer 70kg üstüyse vatandaş o vida tekerleğe sürterek tekere zarar veiryor benim başıma geldi dikkat et... Muhtemelen seninde başına bu gelen bu diye tahmin ediyorum. arka tekerini bir kontrol et orta kısmında ufak yırtıklar ve sıyrıklar olmuş olabilir... hem amörtisörü biraz yükselt hemde vidayı biraz kesebilirsin ileride sıkınıt olmaması için..
    Konu uni88 tarafından (25.August.2014 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.

Ferhat Bastem
    Bankacı
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Alıntı uni88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ferhat dostum; Selenin en arkadaki çamurluğa bağlanma vidası epey bi uzun yolcu aldığında arkaya, eğer 70kg üstüyse vatandaş o vida tekerleğe sürterek tekere zarar veiryor benim başıma geldi dikkat et... Muhtemelen seninde başına bu gelen bu diye tahmin ediyorum. arka tekerini bir kontrol et orta kısmında ufak yırtıklar ve sıyrıklar olmuş olabilir... hem amörtisörü biraz yükselt hemde vidayı biraz kesebilirsin ileride sıkınıt olmaması için..
    Senin yorumu okuyunca epey bir umitlendim sorun cozuldu diye ama vida zaten kesikmis bende. İsikla bakinca camurlugun her yerinde iz oldugunu gordum, tamami surtuyor yani. Ali Usta' yi da aradim, yapacak baska bir sey yok, ayar zaten en sonda dedi. Yolda gelirken bir de sinyal kelepcemin yirtilmis oldugunu gordum. Moraller sifir. Yine de sagolasin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Senin yorumu okuyunca epey bir umitlendim sorun cozuldu diye ama vida zaten kesikmis bende. İsikla bakinca camurlugun her yerinde iz oldugunu gordum, tamami surtuyor yani. Ali Usta' yi da aradim, yapacak baska bir sey yok, ayar zaten en sonda dedi. Yolda gelirken bir de sinyal kelepcemin yirtilmis oldugunu gordum. Moraller sifir. Yine de sagolasin.
    Bu çok can sıkıcı artçı ile beraber kaç kilosun makinanın taşıma sınırı içindeyse
    (sınır kaç kilo idi hatırlayamadım kullanma kitabında yazar oradan bakabilirsin )
    RR distribütör emre ltd yi ara (0212 6562656) veya firmanın güneşlideki idari binası altındaki kendi servisine gidip durumu anlat ve çözüm bulmalarını talep et :|

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çok can sıkıcı artçı ile beraber kaç kilosun makinanın taşıma sınırı içindeyse
    (sınır kaç kilo idi hatırlayamadım kullanma kitabında yazar oradan bakabilirsin )
    RR distribütör emre ltd yi ara (0212 6562656) veya firmanın güneşlideki idari binası altındaki kendi servisine gidip durumu anlat ve çözüm bulmalarını talep et :|
    benim hatırladığım kadarıyla 150 kg abi

Ferhat Bastem
    Bankacı
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    kılavuza baktım. sürücü, yolcu, bagaj dahil 150 kg yazıyor. ama başka bir arkadaşa sordum artçı olunca böyle bir problem var mı? diye, yok diyor. zaten adam başı 75 kg da bana mantıklı gelmiyor, aramızda kaç kişi 75 kg ve altında ki?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    kılavuza baktım. sürücü, yolcu, bagaj dahil 150 kg yazıyor. ama başka bir arkadaşa sordum artçı olunca böyle bir problem var mı? diye, yok diyor. zaten adam başı 75 kg da bana mantıklı gelmiyor, aramızda kaç kişi 75 kg ve altında ki?
    ben 64 kiloyum :D buda artçı için 85 kiloya kadar izin anlamına geliyor :mrgreen: ayrıca sorun yok derken çekişinde sorun yok demiştir.Kasislerde sürter önemli olan o

Ferhat Bastem
    Bankacı
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    kaç kişiyiz diye sordum sadece sen epey hafifmişsin ama yanlış anlamış olamaz çünkü çamurluğun tekere sürtüyor mu diye sordum direkt olarak. ve bendeki ara ara sürtme değil, sürekli olan bir şey.düz yolda da var bu durum. çıkan ses, küçükken bisikletin tekerine pet şişe sıkıştırınca çıkan sesle aynı

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    sürekli ses varsa ve amortisör son ayardaysa kesin sorun vardır.Yada amortisörü ters ayarlamış olabilir ???

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)