Arkadaslarim, abilerim tekrar merhabalar.
Cok sukur motorumu aldim, ilk 100 km mi yaptim. Ancak artci aldigim zaman arka tekerlegim camurluga surtuyor. Devasini bilenler varsa yardimlarinizi rica ediyorum
Herkese keyifli, kazasiz surusler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Arkadaslarim, abilerim tekrar merhabalar.
Cok sukur motorumu aldim, ilk 100 km mi yaptim. Ancak artci aldigim zaman arka tekerlegim camurluga surtuyor. Devasini bilenler varsa yardimlarinizi rica ediyorum
Herkese keyifli, kazasiz surusler.
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Amartisör ayarını bir yükselt. İkiyse üçe al mesela. Okun olduğu yerde numara yazılıdır. Yayın altında.
0 Rh (+)Kamil abi hayatimda ilk defa motosiklet goruyorumo ayar-yay nerededir filan bir tarif etsen bana? Oraya ulasmak icin neyi sokecegim filan? Kusura bakma boyle soruyorum, cidden motoru hic tanimiyorum, ne nerededir diye.
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Abi kusura bakma senin hangi motoru kullandığına bakmadan yazmışım. Sana Daytona kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır. Bizim klasik tipli motorlarda helezon yayıının altında ayar yeri var. Daytonadada öyle bir yer mutlaka vardır ama ben ben nerede olduğunu bilmiyorum.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ferhat Yeni Daytona'n hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan
Daytona amortisörleri şasenin altından arka tekerleğin maşasına gizli alttan bağlı sen ayar yapamazsın servise uğra durumu anlat ayar yapsınlar o zaman artçı varken çamurluğa sürtme kesilir![]()
0 Rh (+)Sagolasin Celil abi, ben o zaman haftaya Ali Usta'ya gideyim de siftahimi yapayim![]()
0 Rh (+)
0 Rh (+)bakalım artık, mecbur yine gideceğiz. belki ufak ama insanın canını sıkıyor böyle şeyler :(
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Amortisörler bozulmuş olabilir???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)