bu sefer elimi değil kafamıda bloğa sokup yaksam yine gelicem [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
sonra benzin vanasını dişi ile çevirmek isteyen motorcu diye adım çıksın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
bu sefer elimi değil kafamıda bloğa sokup yaksam yine gelicem [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
sonra benzin vanasını dişi ile çevirmek isteyen motorcu diye adım çıksın.
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Ben de cuma akşamdan geleceğim. Bakalım yarın ki buluşmada kararlaştırırız. Şimdilik çadır bulmaya çalışıyorum kendime.
Çok eğleneceğimiz kesin![]()
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
Görüyomusun kardeşimi , hiç bu tip etkinliklere katılmadığından, "kredi kartı geçiyomu ?" gibi bir soru soruyor?jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
Tabi canım geçmezmi, hatta jetskiler, tuvalet ve duşlar, redbul makineleri, şezlonglarda bile takılı post cihazları var.
Sen bunları dert etme, RR ciler olarak , minimumlarla maxiumum eğlenmeyi ve konaklamayı bilen bir ırkız !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)eywah eywahhh sabah sabah fırçayı yedik :mrgreen: :mrgreen:
ergün abi bir sorum daha var cadır haricinde konaklama imkanları ve fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Jashuaa kardeşim çadır haricinde çok kral şezlonglar var! Ücretleri dersen ben bi biraya kiraya veririm sana! Lebiderya şezlong valla! Tam süper!! :P
Şaka bi yana bungalow vardı galiba ama yalan oldu onlar diye biliyorum. Bitti yani, doldu, kota aşıldı... Ben çadır da getirmiyim diyorum ya! Zipidi senin çadırda kalabilir miyim? :D :D
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)abi ben kız arkadaşımla gelecegim için şezlong bizi bozar :mrgreen: yalnız gelsem sorun değil kumların üstünde bile yatardım. ama sağolsun sipidi abim bana 2 kişilik oda ayarladı öyle olunca bende cuma akşamında orda olmaya karar verdim. cumadan gelicek arkadaşlarla görüşürüz![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
YOK
İstanbul
0 Rh (+)SERHAT sipidiyle aynı çadırda kalmanı tavsiye etmem valla zaten sipidi bile zor sığıyomoonchild Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yada sen onun çadırında kal bizde onun çadırını kurmaktan kurtulalım![]()
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Evet tabut gibi valla onun çadır!! Hiç çadır havamda değilim aslında ama gece çadırlar arası muhabbet için getiricem çadırımı da!! Püffffff!!! Neyse artık!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)iyi fikir![]()
![]()
![]()
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben hamakta yatıcam
Cem-İsmo-Spidi şşşşşşşş
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)