İşte RR kardeşliğicemcem Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)İşte RR kardeşliğicemcem Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)öyleymiş kubilay...senden yana kurunca sana doruuuuuuuuu geliyomuş kızlar kollarını aça aça :Pyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Öğretmenim, lafı mı olur.inci Nickli Üyeden Alıntı
cık cık cık
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yok yok benden yana kurmuyalıminci Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)teşekkür ederim ...carvalho Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)çadırı motora sığdıramazsam bende uyku tulumunu alıp gelicem. artık ağaç altımı olur şezlong mu olur bulucaz kendimize biyer :D
foam party
:mrgreen:
-
İstanbul
A Rh (+)benim cadir 3 kisilik ama simdi redbull kizlarinin da kalacak yerleri yokmus ben cadirimi onlarla paylasmayi dusunuyorum-yanniz bizimki bu yaziyi okursa canima okur o da ayri konu-
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Biz en kısa zaman da okumsı için telkinlerde bulunucaz kardeşim üzülme bu kadar :P
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ulan 2 tane redbull hatununa sattın beni cemcem!! Ben de getiriyorum uyku tulumumu, bu adamın naapcağı belli olmaz!! Terbiyesiz!!cemcem Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)diyene bak. cuma akşam yola çıkacaz diye konuştuk enson. adam cumartesi öğlen çıkıyor yola. ultra terbiyesiz :mrgreen:moonchild Nickli Üyeden Alıntı
foam party
:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)