Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
İstanbul
A Rh (+)Serhat senin cadirin olsa ve 3 tane redbull kizi bulsan sen benden terbiyesiz olurdun terbiyesiz olayim ki
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Abicim durumu bilmiyosun! Alla allaaaa! Anlatırım ben sana sonra!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
İstanbulben hepinize bol bol kız bulcam orda. efes ve tuborg kızları:P :P :mrgreen:
-
İstanbul
A Rh (+)70 e 30 durumu olmasin gene !!! :D
İstanbulzuhhhaaa muhaaa olmas kardeşim olmassss...
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya bıraaaaaaakkkk!! Bana anlatma bunları!!cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada Doğan, biz cumartesi öğlen çıkıp 200 200 geliriz.. Sizden bikaç saat sonra varırız oraya, kafanı yorma sen!! :D
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
-
İstanbul
A Rh (+)yaw gürbüz hepimize yeter gibi geliyor zaten, mesela gürbüz olmasa bence serhat gelmez bile
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)sen bilirsin kardeşim. bizden sonra gelince hani bana redbull kızı demeyesin sonra :Pmoonchild Nickli Üyeden Alıntı
foam party
:mrgreen:
-
İstanbul
A Rh (+)Doğan, kanka sen saniyor musun ki Serhat redbull kizlari ile ilgili, sen Gürbüz de, akan sular dursun Serhat icin
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)cemcem Nickli Üyeden Alıntı
E yuh artık!!!
Doğanım sen erken gidicen de noolcak, hele bana onu bi anlat!!! :D Seda'yı da ne zamandır aramıyorum, dur bi konuşayım canım arkadaşımla!!!!![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)