| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
0 Rh (+)ozan resimleri birileri sakın görmesin yandın yandın benden söylemesi![]()
![]()
![]()
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)iki post üstte, sondaki resimde Ozan nereye bakıyor acaba? Pek iyi bir yer olmadığı belli ki yüzü kızarmış
Bir üstteki resme ise yorum yapmıyorum. Bir sonraki gezide Ozanlar'a uzak bir yerde çadır kuracağım.![]()
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
YOK
İstanbul
0 Rh (+)sen farklı resimlere takılmışsın cüneyt arkadaşım benim takıldıklarım onlar değil biraz daha dikkatli bakarsan tuhaf olan resimleri görürsün sen ve diğer arkadaşlar hadi bakalım kim bulacak![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Pantolonun havalandırmalarını kapamadan gelmişim.Tüh madara olduk şimdi.
Hangi bakışları diyorsunuz abi Sütlacı yedikten sonraki bakıslarımı önceki bakışlarımı bence ikisi arasında hiç bir fark yok.Ama siz yinede 7 farkı arayın bulun :P :P
Diğer resimler hakkında da söyleyecek yalanlar düşünüyorum ama hala bulamadım bulduğumda başlarım yazmaya :D
YOK
İstanbul
0 Rh (+)valla sen biliyon hangi resimler sütlaçlı olan olmadığı kesin keşke o olsaydıda bugün fırça yemek zorunda kalmazdın üzgünüm senin adına kılıcını ve kalkanını kuşan öyle git yanına benden söylemesi![]()
![]()
Pardon da bu resimler nerede çekildi ben hatırlamıyorumki.
YOK
İstanbul
0 Rh (+)hatırlarsın bugün bi buluşunda hehehehehehehehehehehehehe
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Yukardan aşağıya 4. iletinin sonundaki resimler olmasın? Ben orada yoktum. Bilsem tutardım. Gerçi dedim ben o kadar ama dinletemedim.
Kazan mübarek olsun Ozzz...
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)yaa ben nie gelmedim yalovaya yaa :(:(:(:(
Yunus Emre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)