bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
İstanbul
A Rh (+)bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
YOK
İstanbul
A Rh (+)ahaliden özür dileyerek başlamak istiyorum sözlerime...2 gündür büyükçekmece emniyet müdürlüğü trafik şubesi ile kavga halindeyim...kızımın muayene süresinin 3 yıla uzatılması ile ilgili hususta başvuruda bulunduğum halde benim aracımın kapsam dışı olduğunu (2006 model,mayısta alındı temmuz gibi trafiğe çıkışı yapıldı) belirterek işlemimi yapmamaktalar...ayın 11'i (yarın) itibari ile ruhsat üzerindeki muayene sürem dolacağı için ve muhtemelen yolda çevirme olursa motorum bağlanacağı için üzülerek aranızda olamayacağımı bildiririm... :(
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)mevsim sonbahar mı oldu yine, sarı sarı yapraklar görüyorum bir hafif rüzgarla düşüşen.
HANDO__________
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Noluyo bakim burda yok redbul kızları yok gürbüz filan
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)YA EVET bunlar heryerde bir kız muhabbeti yapıyorlar :D ,bişeyde diyemiyoz :P ...hemen kızıyorlar... :P
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
-
İstanbul
A Rh (+)ama hocam genciz ve saglikliyiz, yani bunlari konusmasak esas o zaman garip olur demi
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sadece kız olsa iyi bide GÜRBÜZ var hocam taş yağacak başımıza valla
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)zaten size konuşmayın demiyorumcemcem Nickli Üyeden Alıntı
![]()
.evet çok şükür genç ve sağlıklısınız
![]()
![]()
....ama bütün topiklerde de konuşulurmu yahuuuuu :P
bu gürbüz meselesi de ne olaki ?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)HAAA HAAA at doğanım benim üstümeee salla gelsin :Pdoğan Nickli Üyeden Alıntı
Siz varken ben top 10 a bile giremem bırakın bu işleri ....![]()
Hepimiz cips yiyen insanlarız kandırmayalım birbirimizi :P :P :P :P
Sen akşam geliyomusun şimdi onu soyle ...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla bende anlamadım onu da bilen arkadaşlar anlatsın hocam (benden duymuş olmayın arkadaş yeni sanat güneşimiz olma aşamasında)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)