Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

vedat berberoğlu
    Güvenlik
     regal raptor DD 250 E-10
     balikesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile benzin deposuna kaynak yapildi takildi motor gaz yemiyor

Arkardaslar öncelikle merhaba motoru yeni aldim spyder aldiktan sonra benzin deposunda kacak oldugunu gordum goturdum depo sokuldu benzin bosaltildi kaynak yapildi tekrar monte edilip calisir duruma getirildi sizintida giderildi ancak motor bu islemden sonra gaz yemiyor bunun sebebi ne olabilir yapilan islemlerle ilgili olabilirmi yoksa bujidenmi olabilir depoya basinc falan verilmis pislikmi olabilir bilgisi tecrubesi olan warsa bigi lutfen ?

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    kaynak nerden yapıldı benzın muslugunuz dıbınden falanmı yapıldı
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı ajn_10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkardaslar öncelikle merhaba motoru yeni aldim spyder aldiktan sonra benzin deposunda kacak oldugunu gordum goturdum depo sokuldu benzin bosaltildi kaynak yapildi tekrar monte edilip calisir duruma getirildi sizintida giderildi ancak motor bu islemden sonra gaz yemiyor bunun sebebi ne olabilir yapilan islemlerle ilgili olabilirmi yoksa bujidenmi olabilir depoya basinc falan verilmis pislikmi olabilir bilgisi tecrubesi olan warsa bigi lutfen ?
    Merhaba Vedat aramıza hoş geldin
    Kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
    Depoya sanırım yedek depo musluğunun dibinden kaynak yaptınız bu işlemin motorun çekişini etkilememesi lazım ancak seninde dediğin gibi depoda bir pislik kaldıysa onu karbiratöre atmış olabilir bir süre sonra kendi atabilir atmasssa karbiratörün sökülüp temizlemnesi gerekir
    Depodan benzinin sorunsuz gelip gelmediğini kontrol etmek istersen yedek depo musluğunun altından karbüratöre giden hortumu filitreden sonra çıkar temiz bir pet şişeye hortumun ucunu sok benzin musluğunu aç benzin rahat geliyormu bak benzin gelmiyorsa veya az geliyorsa birde benzinin filitresinden önce hortumu sök ordan gelişi kontrol et normalse filitre tıkanmış demektir bunlarda bir sorun yoksa önce bujileri kontrol et ordada birşey yoksa karbiratör ayarlarının kontrol edilmesi gerekiyor
    Birde deponun hava tahliye çıkışı vardır depo altından çıkan boru o tahliye çıkışı tıkanırsa depodan birsüre sonra benzin gelmemeye başlar depo kapağını açıp havalandırıp tekrar kapattığında birsüre daha normale döner sonra tekrar benzin çıkışını kısar kolay gelsin

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Vedat aramıza hoş geldin
    Kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
    Depoya sanırım yedek depo musluğunun dibinden kaynak yaptınız bu işlemin motorun çekişini etkilememesi lazım ancak seninde dediğin gibi depoda bir pislik kaldıysa onu karbiratöre atmış olabilir bir süre sonra kendi atabilir atmasssa karbiratörün sökülüp temizlemnesi gerekir
    Depodan benzinin sorunsuz gelip gelmediğini kontrol etmek istersen yedek depo musluğunun altından karbüratöre giden hortumu filitreden sonra çıkar temiz bir pet şişeye hortumun ucunu sök benzin musluğunu aç benzin rahat geliyormu bak benzin gelmiyorsa veya az geliyorsa birde benzinin filitresinden önce hortumu sök ordan gelişi kontrol et normalse filitre tıkanmış demektir bunlarda bir sorun yoksa önce bujileri kontrol et ordada birşey yoksa karbiratör ayarlarının kontrol edilmesi gerekiyor
    Birde deponun hava tahliye çıkışı vardır depo altından çıkan boru o tahliye çıkışı tıkanırsa depodan birsüre sonra benzin gelmemeye başlar depo kapağını açıp havalandırıp tekrar kapattığında birsüre daha normale döner sonra tekrar benzinçıkışını kısar kolay gelsin
    Abi dayanamadım artık söyleyeceğim sen Gel izmir e taşın burada da bi dükkan aç ta sana gelelim yaa :mrgreen:
    ride to live live to ride

Yaşamak için sür, Sürmek için yaşa

vedat berberoğlu
    Güvenlik
     regal raptor DD 250 E-10
     balikesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sorunu bulduk karbüratörü temizleyince sıkıntı kalmadı şu an saat gibi maşallah
    ilgine ve bilgilerine çok teşekkürler celil abi

Abiler kardeşler,

Bendeki depo göçüğüne çare bulamadım, sol tarafta fotoğrafta görüldüğü gibi duruyor.
    http://www.hizliresimyukle.com/image/PJ9R
    1-Göçükçü makinanın kuvveti yetmez dedi,
    2-yakıt deliğinden şekillendirilmiş çelik çubuklarla esnetmeye çalıştık yetişmedi (yakıt boğazı aşağı doğru indiği için),
    3-basınçlı hava ile şişirmeyi gözüm(!) yemedi
    4-yakıt vanasının olduğu yerden çelik çubukla esnetsem dedim 3 boyutlu bir şekil olacağından olmadı,
    5-bu göçük yüzünden yeni depo almak mantıklı gelmedi
    SON ÇARE olarak göçüğün merkezinden delik delsem göçüğü dışarı doğru çektirsem diyorum,
    ama deliği sonra ne ile kapatabilirim? (boya ile fazla uğraşmadan ve yandaki armaya zarar vermeden)

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı nenickila Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler kardeşler,

Bendeki depo göçüğüne çare bulamadım, sol tarafta fotoğrafta görüldüğü gibi duruyor.
    http://www.hizliresimyukle.com/image/PJ9R
    1-Göçükçü makinanın kuvveti yetmez dedi,
    2-yakıt deliğinden şekillendirilmiş çelik çubuklarla esnetmeye çalıştık yetişmedi (yakıt boğazı aşağı doğru indiği için),
    3-basınçlı hava ile şişirmeyi gözüm(!) yemedi
    4-yakıt vanasının olduğu yerden çelik çubukla esnetsem dedim 3 boyutlu bir şekil olacağından olmadı,
    5-bu göçük yüzünden yeni depo almak mantıklı gelmedi
    SON ÇARE olarak göçüğün merkezinden delik delsem göçüğü dışarı doğru çektirsem diyorum,
    ama deliği sonra ne ile kapatabilirim? (boya ile fazla uğraşmadan ve yandaki armaya zarar vermeden)
    Merhabalar egemen abi bu tür göçükleri önce macunla doldurup ardından boyuyorlar diye biliyorum saygılar

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bence eğer zarar vermiyorsa birak bir lik olsun motorunda.

abi doğru söylüyorsun lık olsun isterim ama sürtünmeden dolayı bükülen yerin boyası kalkıyor yoksa sorun değil. durmadan rötüş yapmakta yarayı deşmek gibi oluyor.

Özgür kardeş macun konusunu düşünüyorum ama biraz büyük ve yayvan bi göçük yani tutmayabilir, bide armayıda mahveder sanki :( hem macun sonrası depoyu komple boyamam gerekecek.
    çok şey istiyorum galiba :?:

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    İnşallah bir çözüm bulabilirsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)