Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

emir öksüzoğlu
    DIŞ TİCARET
     ARAŞTIRMADAYIM
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Unhappy Önyargısız yardım lütfen

öncelıkle herkese selamlar ben uzun zamandır sizi takip ediyorum zamanında motorla ilgili sorularım paylasımlarım olmustu cok uzun zamandır scooter kullanmaktayım ve yaklasık 2 yıldırda regal raptorlara sürekli hastalıklı bir biçimde bakıp bakıp ahh cekmekteyim..

regal raptor marka olarak kendini kanıtlamış ama genede insan bir onay arıyor

siz sayın site üyelerinden tecrübe ve samimiyetinize güvenerek bir kaç soru sorucam izninizle:

regal raptor alıp sorunsuz 5 10 yıl kullanabilir miyim ?

motorumu muhafaza edıcem tabıkı ama yerle ilgili sıkıntılarım var sogukta yagmurda kalsa (kalmaz tabiki) paslanır mı acaba goruntusu bozulur mu?

ve son olarak daha önce hic vitesli motor tecrubem olmadı 0 desem yeridir cunku gercekten sıfır bir sıkıntı yasar mıyım acaba ?

simdiden tum sıte uyelerıne yardım eden veya etmek ısteyıp elınden birsey gelmeyen herkeze tesekkür ediyorum aile tadında ki bu huzurunuzu Allah bozmasın degmesin
    hersey gönlünüzce olur inşalllah diyorum..

Atilla Harun YILDIRIM
    Ayakkabi
     DD 250E-6C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Benim düşüncem: Regal raptor olarak kiyaslamayalim bence her motor 5 10 yıl kullanilabilir bakicaksin tabiki elin hep üstünde olucak tamam belki bi japon kadar kaliteli değil bunu kimse savunmuyor ama bi çin de değil kesinlikle

Yağmur demissin , malesef her motorun düşmanı ama bizimkilerin +2 sorun :( siddetli yağmur yağdığında malesef ki kromlara zarar verebilio e tabi birde boya da ufak ufak soyulma yada pas varsa zaten yağmurla ordan yürür her tasitta olduğu gibi.. vites konusunda suphen bile olmasın üstüne binince herşeyi yapiosun

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Gerekli açıklamayı Atilla yapmış.Ekstra birşey eklemeye çok lüzum yok.Sende en kısa sürede hayalindeki motora kavuşursun umarım

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Merhaba emir üretici firma yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl kullanım ömrü veriyor zaten makinaya garanti belgelerinde yazıyor olması lazım. Bunun dışında yağmurda istediğin marka motoru bırak birde üstüne çamur eklenirse kromajların sonu hep aynı olur o yuzden garaj çok önemli.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba emir kardesim.ben 2 tane regal kullandim biri classic digeri daytona ikisindede cok memnun kaldim ve seve seve sattim piyasasi ve servis agi cok iyidir temin edemicegin bisey yok yani japonlar gibi aylarca parca beklemene gerek yok kromajlar icinde bende ayni seyi soliyebilirim yagmur altinda hepsi bozulur paslanir iyi bakarsan ben 10 seneden daha fazla kullanacagina inaniyorum kardesimm pisman olmAzsin yeterki iyi bak ve hor kullanma kibar ol makinaya yolda kalmazsin

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,629
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Emir genel olarak bu katagorideki bir makinadan beklenmiyecek beklentilerin var 10 yıl kullanmak yağmur altında kalsada pas yapmayacak gibi bu garantileri bizim makinalardan çok yüksek klasmanda olan büyük markalar bile veremez ama genel olarak bizim Regal Raptor lar 2005 yılında türkiyeye geldi yani geleli 9 yıl olmuş ve hala 2005 model makinalar piysada kullanılıyor makinaya iyi bakar iyi ustalara teslim edersen senelerce kullanırsın
    Paslanma konusunda motoru ıslak,çamurlu ve nemli yerde bırakmazsan uzun seneler sorun çıkmaz
    vitesli motor kullanmak araba kullanıyorsan hiç sıkıntı deği kısa sürede adapte olur rahat kullanırısın
    araba kullanmıyorsan bir tanıdık veya tercihe göre uzman eğitim veren bir yerden kısa bir eğitim alarak rahatca kullanabilirsin

emir öksüzoğlu
    DIŞ TİCARET
     ARAŞTIRMADAYIM
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkeze cok tesekkur ederim benım butcem bıraz daha 15 16 cıvarı da ben sıfır alıp modifiye yapmakla ikinci el alıp motorun onceki sahibine güvenmek arasında kalıyorum sadece ama dusuncelerınızle beni aydınlattınız herkeze tesekkür ediyorum allah kaza bela vermesin..

Uğur CERTEL
    Teknik Servis Müdürü
     DD350E-6 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    En iyi motoru alma bence. En sevdiğin motoru al.
    Sen onu seversen o da sana bakar ve seni yolda bırakmaz.
    Olay sürücü ve araç arasında ilişki çok önemli.
    Bakımını eksik etme yeter.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)