Ruh sağlığı hastalıklarının tedavisinde Türkiye'nin önde gelen hastanelerinden biri olan Özel Fransız Lape Hastanesi'nin Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, 55 yaşındaki Selçuk, dün akşam saat 21.30 sıralarında hastaneden çıkarak, Kadıköy Yakası'ndaki evine gitmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Cafer Tayyar Selçuk, Mecidiyeköy'den geçtiği sırada, kaldırımın kenarında duran bir taksinin sol arka kapısı müşteri tarafından aniden açıldı. Selçuk'un kullandığı motosiklet de kapıya çarparak yola savruldu. Kazada yaralanan Selçuk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Taksi sürücüsünün ise kazadan sonra kaçtığı öğrenildi.
CENAZE YARIN
Lape Hastanesi Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk için yarın sabah saat 10.30'da hastanede bir tören yapılacak. Selçuk'un cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii'nde öğleyin kılınacak namazdan sonra Karacaahmet'teki aile mezarlığında toprağa verilecek.
Link : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27174342.asp
==================================
Habera yapılan yorumlardan bazıları
egriye egri, dogruya dogru10/09/2014 - 2:07
Taksinin kapisi soldan açilmaz herseyden önce
-----------------------------------
Nuran Ozsu10/09/2014 - 2:06
Zaten Istanbul gibi bir sehirde motosiklete binmek, boyle bir olum riskinide goze almak demek olmuyor mu?..
-------------------------------------------------
Özge Yksl10/09/2014 - 2:00
Yorumları okudum ve yazma gereği duydum umarım yorum yazanlar okur ve düşünüp konuşmayı öğrenirler.. Kendisi amcamdır ve tarifsiz bi acı yaşıyorum 31 yaşındayım kendimi bildim bileli amcam motor üzerindeydi tam bir profesyonel ve motor tutkunuydu doktor değil hastanenin genel müdürüydü her hastane g
-----------------------------------------------------
kendini arayan adam10/09/2014 - 1:56
Motorsiklet kullanıcısıyım. Ani açılan kapıdan kaynaklı kaza benimde başıma geldi. O kadar yavastim buna rağmen sıkışan parmaklarım kopuyordu. İyiki eldivenim vardı. Kapılardan uzak kalmaya çalışıyorum hep. Mümkün olduğunca aralardan gitmemeye de. Ama Araçlar çok sıkıştırıyor yolda
--------------------------------------------------------------
Sevmeyene Bahar Gelmez10/09/2014 - 1:38
İstanbul'da motorsiklet kullanmak köpekbalıklarıyla aynı havuzda çıplak yüzmek gibi geliyor bana. Olasılık hesaplarına göre biri mutlaka ısırır. Yakınlarına sabır dilerim
bengi akbasak10/09/2014 - 1:37
Suçun motorda olması ihtimal dahilinde.Son derce tehlikeli gidiyorlar.yaya geçidi yaya kaldırımı,kırmızı işik,ters yol..hiç farketmiyor.vasıtaların arasından nerden çekacağı belli olmadan inanılmaz süratle.
----------------------------------------------------
egriye egri, dogruya dogru09/10/2014 02:12
Dünya, sehirlerde bisiklete biniyor,bizde motosiklet bile tehlikeli sayiliyor. Nüfus uygar fertlerden degilde kuru kalabalikdan olusursa böyle oluyor. Egitim,egitim,egitim.
--------------------------------------------------
sende söyle09/10/2014 01:37
arabanın kapısına çarpıp ölen doktorun hiç mi suçu yok?neden o kadar yaklaşır arabaya anlamıyorum.araç takip mesafesi olduğu gibi,yandan da fazla yaklaşılmamalı.öyle motosiklet sürenler var ki, dikiz aynasına teğet geçiyorlar...
-------------------------------------------
ahmet çitil09/10/2014 01:12
Şimdi bu cinayeti vah vah kazada gitti adamcağız deyip geçiştirecek miyiz? Şöfor suçlu, kapıyı açan suçlu da, bunlara ortak yaşam kural ve kaidelerini öğretemeyen ler (aile ve öğretmenleri) suçlu değil mi? Temel eğitim de ne öğretiyorsunuz? Sorumluluk sıfır, ahlak ayaklar altında sevgi yok, saygı y
-----------------------------------------
ahmet taşkıran09/10/2014 00:13
Taksilerde sol arka kapı tamamiyle kilitli olmalı, hiçbir şekilde yolcu tarafından açılamamalıdır. Bunun için tüm düzenlemeler yapılmalı, uymayan şoförler için de ağır cezalar konulmalıdır..
ay yıldız09/10/2014 00:10
O taksici ve müşterisi cinayet işlediklerinin farkındalar mı acaba?
Ali Bozkurt09/10/2014 00:08
MOTORSİKLET TEHLİKE TEHLİKE TEHLİKE KİM NE DERSE DESİN
-----------------------------------------------------------
gökhan atmışdokuz09/10/2014 00:01
sol kapıdan yolcu inme binme yapmamalıdır. kural budur. fakat hangimiz bu kurala uyuyoruz. bundan sonra uyalım.şoför ve yolcu kuralı bilmesede suçlanacak
-------------------------------------------------------

Regal Raptor
İstanbul
A Rh (+)