Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Alınık yamaha dragstar classıc

Herkese merhaba,

Severek ve sadece 1250 km kullandığım Regal Raptor Daytona 250'mi dün itibariyle sattım. İnşallah yeni sahibine de bana getirdiği gibi hayır getirir diyerek konuya gireyim.

Totosu motor selesine değen adam motordan zor vazgeçer derler, haliyle bende motordan ve en önemlisi cruiser dan vaz geçmek niyetinde değilim:mrgreen:

Tabi bu iş te en önemlisi bütçe meselesi herkesin de bildiği üzere.. Benimde bütçeme uyan, iyi bakılmışsa ve bakılırsa az sıkıntı çıkaran, muadillerine göre az yakan ve normal kaçan:mrgreen:, parçası bol ve servis ağı geniş , artçılı kullanımda beni, artçımı ve de kendini yormayacak olan tek cruiser adayı Yamaha Dragstar XVS 650..

Tabi diğer forum sitelerinde bu motor için açılmış başlıklar var ama genelde iş dönüp dolaşıp resim paylaşımı aksesuar satan site linki vermeye geldiğinden pek tatmin olamadım. Sağolsun Celil abinin bilgilerinden istifade ettim ve edeceğim ama forumda da varsa bu motor'a sahip olan, kullanan kişilerin bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade etmeyi isterim.

Ayrıca, forumdan birisi veya bi tanıdığı temiz ve fazla el değiştirmemiş siyah dragstar 650 classic satıyorsa kendileriyle irtibata'a geçmek isterim.

Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

Tekeriniz düz bassın

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi oncelikle hayirlisi olsun motorunu satmissin ve yamaha dragstarla guzel bir karar almissin benim 3. Motorum olan dragstardan cok cok memnunum gerek sorunsuzlugu gerek yolda tutusu ve artcili kullanimin rahatligi anlatilmaz hava sogutmali oldugu icin trafikte pek kalmazsan cok sicak yemezsin benim motorum 37 binde ve benim
    Kullanis hatamdan kaynaklanan bir diferansiyal siyirmasi oldu cok sukur temiz yedegini bulup hallettik benim izlenimlerim bunlar yardimci olabildiysem ne mutlu simdiden hayirlisi olsun abi

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayırlı olsun Mehmet. Çabuk satmana sevindim.
    Şu anda sezon kapanmadığı için fiyatlar hala yüksek. 2 ay sonra fiyatlar düşer diye tahmin ediyorum.

Sabredebilirsen motoru kışın al. Aradaki fiyat farkına sana ape hanger yaptırırız.

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mehmet hayırlı olsun, inşallah sende güzel bir dragstara sahip olursun. Bendeki 2003 model sport modeli forumda bobber dragstar konusu başlığı altında görebilirisin. Yokuşlarda çok seri çekişi kuvvetli bi motordur. Şehir içindede kullanımı bence rahat ve artçıylada sürüşü kolaydır. Düz yolda öle çok basım falan olmaz zaten motor 120 den sonra başlar titremeye ne gittiğinden anlarsın ne zevk alırsın. Bu motoru kullanacaksan 80-90 la gidiceksinki o müthiş egzoz sesini dinleyebilesin. Ortalama 4,5-5lt benzin yakar 100km de. Kısacası güzel motordur..

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi oncelikle hayirlisi olsun motorunu satmissin ve yamaha dragstarla guzel bir karar almissin benim 3. Motorum olan dragstardan cok cok memnunum gerek sorunsuzlugu gerek yolda tutusu ve artcili kullanimin rahatligi anlatilmaz hava sogutmali oldugu icin trafikte pek kalmazsan cok sicak yemezsin benim motorum 37 binde ve benim
    Kullanis hatamdan kaynaklanan bir diferansiyal siyirmasi oldu cok sukur temiz yedegini bulup hallettik benim izlenimlerim bunlar yardimci olabildiysem ne mutlu simdiden hayirlisi olsun abi
    Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Ömer Diferansiyeli de kazasız belasız halletmene çok sevindim

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Mehmet. Çabuk satmana sevindim.
    Şu anda sezon kapanmadığı için fiyatlar hala yüksek. 2 ay sonra fiyatlar düşer diye tahmin ediyorum.

Sabredebilirsen motoru kışın al. Aradaki fiyat farkına sana ape hanger yaptırırız.
    Levent abi ilanın 20. gününde devrini verdim motorun. Bende bu kadar kısa sürede gideceğini tahmin etmemiştim ama kısmet işte. Tabi motorun tipi çok güzeldi, daha 1250 km de idi, kız gibi tabir-i caizse,tertemizdi, ilk eldi. Bunlar üst üste gelince alıcı da kaçırmak istemedi. İnşallah şimdiki sahibine de hayır getirsin.

Tabii makina hızlı elden çıkınca bende sezon tam bitmeden motorsuz kaldım Zaten Mayıs ayından beri bir dragstar 650'nin hayalini kuruyorum. Geniş deposu, beach bar gidonu, klasik çamurlukları, o simsiyah şasinin içinde gürüldeyen v-twin motor blokuyla hastayım dragstar'a:mrgreen: Bulabilirsem bu aralar bütçeme göre bişeyler, almayı düşünüyorum. Ama bulamazsam artık kışa kalacağız:(

Gidon içinse ape hanger düşünmüyorum abi şimdilik.. Orjinal yayvan beach bar gidonu benim tam istediğim gidon çünkü

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet hayırlı olsun, inşallah sende güzel bir dragstara sahip olursun. Bendeki 2003 model sport modeli forumda bobber dragstar konusu başlığı altında görebilirisin. Yokuşlarda çok seri çekişi kuvvetli bi motordur. Şehir içindede kullanımı bence rahat ve artçıylada sürüşü kolaydır. Düz yolda öle çok basım falan olmaz zaten motor 120 den sonra başlar titremeye ne gittiğinden anlarsın ne zevk alırsın. Bu motoru kullanacaksan 80-90 la gidiceksinki o müthiş egzoz sesini dinleyebilesin. Ortalama 4,5-5lt benzin yakar 100km de. Kısacası güzel motordur..
    Engin abi iyi dileklerin ve paylaştığın tecrübelerin için çok teşekkür ederim Celil abi bu makinelerde marş rublesinde sorun olduğunu söyledi. Bu durum bütün hepsi için geçerli midir? Bir de dragstarlarda alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır??

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin abi iyi dileklerin ve paylaştığın tecrübelerin için çok teşekkür ederim Celil abi bu makinelerde marş rublesinde sorun olduğunu söyledi. Bu durum bütün hepsi için geçerli midir? Bir de dragstarlarda alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır??
    Evet marş rublesi sorunu olduğunu bende duydum sanırım yapman gereken alacağın motorun marşına bastığında dikkat et tarif edemiyorum ama cızırtılı kesik kesik yada farkli bi ses geliyosa marş rublesi sorunlu diye tahmin edebilirsin ama gerçi ruble fiyatı korkulacak kadar abartıda değil. Almadan önce plakayı girerek 5664 ten kısa mesajla hasar kaydını öğren. En son ne zaman servis yaptığını sor ama sen yinede aldıktan sonra yağ, yağ filtresi , hava filtresi ve bujileri değiştir yaklaşık hepsi 300-350lira tutar. Aklıma gelenler şimdilik bunlar..

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet marş rublesi sorunu olduğunu bende duydum sanırım yapman gereken alacağın motorun marşına bastığında dikkat et tarif edemiyorum ama cızırtılı kesik kesik yada farkli bi ses geliyosa marş rublesi sorunlu diye tahmin edebilirsin ama gerçi ruble fiyatı korkulacak kadar abartıda değil. Almadan önce plakayı girerek 5664 ten kısa mesajla hasar kaydını öğren. En son ne zaman servis yaptığını sor ama sen yinede aldıktan sonra yağ, yağ filtresi , hava filtresi ve bujileri değiştir yaklaşık hepsi 300-350lira tutar. Aklıma gelenler şimdilik bunlar..
    engin abime katılarak birde saft yagını kontrol ettir abi benim canım yandı başkalarının yanmasın çok basit gibi görünen bişey büyük hasarlara neden olabiliyor

mehmet m.
    kamu personeli
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Makineye vereceğim bedelin dışında bi 500 TL daha ayırmam gerekecek o zaman.. Neyse mesele makineyi bulabilmek tabii ki.. Sahibinden.com a bakıyorum 18.000 TL - 20.000 TL fiyat çekenler var 7-8 yaşında motor'a Öyle ki 1100'lük fiyatlarına gelmiş durumda 650'lik fiyatları.. Bu da çok moralimi bozuyor açıkçası

Sezon bitmeden - ki bizim buralarda ekim ayında havalar güzel olur- bi h.sonu adana yapmak istiyordum ama bu fiyatlarla pek mümkün gibi durmuyor:(

Sizce kış'a doğru fiyatlar düşer mi peki? Ya da düşerse ne kadar düşer??

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)