Herkese merhaba,
Severek ve sadece 1250 km kullandığım Regal Raptor Daytona 250'mi dün itibariyle sattım. İnşallah yeni sahibine de bana getirdiği gibi hayır getirirdiyerek konuya gireyim.
Totosu motor selesine değen adam motordan zor vazgeçer derler, haliyle bende motordan ve en önemlisi cruiser dan vaz geçmek niyetinde değilim:mrgreen:
Tabi bu iş te en önemlisi bütçe meselesi herkesin de bildiği üzere.. Benimde bütçeme uyan, iyi bakılmışsa ve bakılırsa az sıkıntı çıkaran, muadillerine göre az yakan ve normal kaçan:mrgreen:, parçası bol ve servis ağı geniş , artçılı kullanımda beni, artçımı ve de kendini yormayacak olan tek cruiser adayı Yamaha Dragstar XVS 650..
Tabi diğer forum sitelerinde bu motor için açılmış başlıklar var ama genelde iş dönüp dolaşıp resim paylaşımı aksesuar satan site linki vermeye geldiğinden pek tatmin olamadım. Sağolsun Celil abinin bilgilerinden istifade ettim ve edeceğim ama forumda da varsa bu motor'a sahip olan, kullanan kişilerin bilgilerinden ve tecrübelerinden istifade etmeyi isterim.
Ayrıca, forumdan birisi veya bi tanıdığı temiz ve fazla el değiştirmemiş siyah dragstar 650 classic satıyorsa kendileriyle irtibata'a geçmek isterim.
Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
Tekeriniz düz bassın![]()

Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)
diyerek konuya gireyim.

Zaten Mayıs ayından beri bir dragstar 650'nin hayalini kuruyorum. Geniş deposu, beach bar gidonu, klasik çamurlukları, o simsiyah şasinin içinde gürüldeyen v-twin motor blokuyla hastayım dragstar'a:mrgreen: Bulabilirsem bu aralar bütçeme göre bişeyler, almayı düşünüyorum. Ama bulamazsam artık kışa kalacağız:(
Öyle ki 1100'lük fiyatlarına gelmiş durumda 650'lik fiyatları.. Bu da çok moralimi bozuyor açıkçası