Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

dragendo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin tuna
    inşaat mühendisi
     Yamaha dragstar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mehmet.m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin abi iyi dileklerin ve paylaştığın tecrübelerin için çok teşekkür ederim Celil abi bu makinelerde marş rublesinde sorun olduğunu söyledi. Bu durum bütün hepsi için geçerli midir? Bir de dragstarlarda alırken özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mıdır??
    Evet marş rublesi sorunu olduğunu bende duydum sanırım yapman gereken alacağın motorun marşına bastığında dikkat et tarif edemiyorum ama cızırtılı kesik kesik yada farkli bi ses geliyosa marş rublesi sorunlu diye tahmin edebilirsin ama gerçi ruble fiyatı korkulacak kadar abartıda değil. Almadan önce plakayı girerek 5664 ten kısa mesajla hasar kaydını öğren. En son ne zaman servis yaptığını sor ama sen yinede aldıktan sonra yağ, yağ filtresi , hava filtresi ve bujileri değiştir yaklaşık hepsi 300-350lira tutar. Aklıma gelenler şimdilik bunlar..

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet marş rublesi sorunu olduğunu bende duydum sanırım yapman gereken alacağın motorun marşına bastığında dikkat et tarif edemiyorum ama cızırtılı kesik kesik yada farkli bi ses geliyosa marş rublesi sorunlu diye tahmin edebilirsin ama gerçi ruble fiyatı korkulacak kadar abartıda değil. Almadan önce plakayı girerek 5664 ten kısa mesajla hasar kaydını öğren. En son ne zaman servis yaptığını sor ama sen yinede aldıktan sonra yağ, yağ filtresi , hava filtresi ve bujileri değiştir yaklaşık hepsi 300-350lira tutar. Aklıma gelenler şimdilik bunlar..
    engin abime katılarak birde saft yagını kontrol ettir abi benim canım yandı başkalarının yanmasın çok basit gibi görünen bişey büyük hasarlara neden olabiliyor

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dragendo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makineye vereceğim bedelin dışında bi 500 TL daha ayırmam gerekecek o zaman.. Neyse mesele makineyi bulabilmek tabii ki.. Sahibinden.com a bakıyorum 18.000 TL - 20.000 TL fiyat çekenler var 7-8 yaşında motor'a Öyle ki 1100'lük fiyatlarına gelmiş durumda 650'lik fiyatları.. Bu da çok moralimi bozuyor açıkçası

Sezon bitmeden - ki bizim buralarda ekim ayında havalar güzel olur- bi h.sonu adana yapmak istiyordum ama bu fiyatlarla pek mümkün gibi durmuyor:(

Sizce kış'a doğru fiyatlar düşer mi peki? Ya da düşerse ne kadar düşer??

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    dragstar virago 250 ler hakkında bilgisi olanda varmı onlar zincirli şaftlı değil v motor çift silindir gecenlerde 93 model 97 bin km de gördüm kullandım çok hosuma gitti 2 kişi antalyadan ankaraya gelmişler 100 de rahat geldik diyo tek olsan demek 110 120 rahat gider sağlam makina tabi japon sonucta

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)